Кошик

Сантехніка Emmevi – виробник сантехніки №1

У наші дні сантехніку Emmevi для своїх ванних та кухонь купити хоче дуже багато. Доступна ціна при справжній італійській якості та чудовому дизайні роблять сантехніку цього європейського бренду неймовірно затребуваною, як у Києві, так і по всій Україні. Незважаючи на те, що на ринку представлена ​​величезна кількість інших гідних виробників, Emmevi впевнено лідирує за популярністю. З чим це пов'язано?

Сантехніка Emmevi

Традиції якості сантехніки Emmevi

Купуючи емеві змішувачі, кожен з нас упевнений, що йому вдалося за невелику ціну, скромну не лише за мірками Києва, а й усієї України, купити сантехнічний прилад, який без проблем прослужить довгі роки. І це насправді так – змішувачі з Італії дуже довговічні та надійні. Секрет «довгожительства» цих пристроїв досить простий і у дотриманні лише трьох правил:

  •  Використання найякісніших матеріалів;
  •  Ретельне дотримання технології;
  •  Суворий контроль на всіх етапах виробництва.

Крім цього, компанія Emmevi використовує найбільш передові технології, які дозволяють досягти неперевершених експлуатаційних характеристик та ефектного зовнішнього вигляду без подорожчання продукції.
Можна з упевненістю говорити, що виробник Emmevi є носієм справжніх італійських традицій якості, завдяки яким сантехніка з цієї країни ще в середині минулого століття стала мрією не лише наших співгромадян, а й жителів багатьох європейських країн. В Україні виробник відомий насамперед своїми змішувачами для ванної та кухні, але асортимент виробів, представлених на вітчизняному ринку, набагато ширший. Сантехніка Emmevi - це спеціальні змішувачі в душові кабіни, а також безліч спеціальних моделей, призначених для використання в кухнях ресторанів і кафе, салонах краси, медичних установах, лабораторіях.
Роком народження італійської компанії Emmevi прийнято вважати 1977 рік. Саме цього року на ринку сантехнічного обладнання з'явилися перші прилади для установки на умивальники, ванні та кухонні мийки. На сьогоднішній день все виробництво зосереджено на нещодавно збудованому сучасному заводі в місті Маурізіо Д'Опаліо, площа виробничих приміщень якого сягає 8000 квадратних метрів. За рік підприємство випускає понад 1 000 000 одиниць продукції, що вирушає до споживачів у 60 країн світу.
Особливістю виготовлення сучасних кранів Emmevi можна назвати те, що всі технологічні процеси, починаючи від відливання корпусів кранів до збирання готових виробів, виконується на одному заводі. Це дає можливість приділяти максимум уваги якості продукції всіх етапах виробництва. Також фірма є однією з небагатьох європейських компаній, яка використовує виключно вітчизняну сировину. Все, що застосовано у сантехнічних приладах, видобуто та виготовлено лише в Італії – таким чином Emmevi підтримує економіку рідної країни. Важливою структурою заводу є відділ якості. Фахівці, які відповідають за відповідність готової продукції суворим світовим стандартам, стежать за кожною операцією, пов'язаною з виробництвом. Ретельне тестування 100% виробів є обов'язковим етапом програми контролю якості та крани emmevi, що мають найменші відхилення від стандарту, негайно розбираються та йдуть у переплавку. Такий підхід дозволяє бути впевненим у своїй продукції, тому компанія надає 5 років гарантії на крани та душові стійки будь-якого типу.

Традиції якості сантехніки Emmevi

купити змішувач emmeviКомпанія Emmevi пропонує десятки моделей продукції для різного застосування. Якщо ви шукаєте змішувачі, що встановлюються на мийку, меблі для ванної з умивальником, біде або душову кабіну, то в каталогах цього європейського виробника знайдете чимало цікавих моделей. Прилади, що виготовляються фірмою, створюються при тісній взаємодії конструкторів, технологів та дизайнерів, тому крани emmevi мають привабливий зовнішній вигляд, що забезпечує максимальну ергономіку без шкоди функціональності. Регулярно відбувається оновлення модельних рядів – з'являються у продажу нові пристрої та модернізуються старі, особливо уподобані користувачам.
Великий вибір сантехніки Emmevi представлено у нашому інтернет-магазині. У нас ви знайдете найвідоміші моделі пристроїв за найкращими цінами. Ми працюємо безпосередньо з виробниками, тому можемо запропонувати своїм клієнтам оригінальні товари з гарантією від виробника. В асортименті представлені не тільки якісні змішувачі, але й ванни, унітази, душові кабіни, опалювальне та нагрівальне обладнання, мийки для кухні та багато іншого.

635

Читайте також

Душові системи - це зручно і практично

Душові системи - це зручно і практично

Сучасні душові системи для ванної, купити які сьогодні за чудовою ціною можна не тільки в Києві, а й...

Як вибрати душову систему прихованого монтажу

Як вибрати душову систему прихованого монтажу

Представлені сьогодні багатьма відомими виробниками системи прихованого монтажу для душу, купити за ...

Прихований змішувач для душу – це дуже зручно

Прихований змішувач для душу – це дуже зручно

На сьогоднішній день прихований змішувач для душу є найбільш сучасним та привабливим способом орга...

Як вибрати змішувач Hansgrohe на кухню

Як вибрати змішувач Hansgrohe на кухню

Надійний і функціональний змішувач для кухні Hansgrohe - це продукт німецької сантехніки, купити яки...

Останні статті

Душова кабіна в маленькій ванній
Ванна кімната - невід'ємна частина будь-якої квартири або будинку. Компактні розміри душової кабіни роблять її оптимальн...
Що таке трап для душової кабіни
Громіздкі кабіни в наших ванних кімнатах поступово відходять в минуле, поступаючись своїм місцем простим, елегантним і з...
Душові кабіни з ванною
Душова кабіна з ванною – це універсальний сантехнічний пристрій, який використовується у квартирах та житлових будинках....
Українські гранітні мийки для кухні Forward
Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбільш популярними виро...
Новинка
Товари зі знижкою
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок