Кошик

Змішувачі Emmevi Tiffany - бездоганний стиль і різноманітність покриттів

Італійські змішувачі Emmevi Tiffany, купити які можна тепер і у нас в країні - це відмінний зразок поєднання стильного дизайну, європейської якості і відмінною функціональності. Ціна на крани Emmevi в Києві і в інших містах України відрізняється демократичністю, а модельний ряд колекції Tiffany вражає уяву.


купить итальянские смесители Emmevi Tiffany
 

Чому обирають Emmevi Tiffany?

Кожен, хто вирішив купити змішувачі Emmevi Tiffany, впевнено скаже, що якість і зовнішній вигляд цих пристроїв знаходяться на рівні змішувачів VIP-класу, а ціна радує своєю адекватністю. Компанія Emmevi, яка виробляє ці крани, має сорокарічну історію роботи на ринку, і всі ці роки її основним принципом було надання покупцям продукції найвищої якості за помірними цінами. Вироби італійського бренду Emmevi відомі не тільки у себе на батьківщині і в країнах Європи - компанія вже більше 15 років працює на території України, пропонуючи змішувачі бюджетного, середнього та елітного класу.
Лінійка змішувачів Tiffany є найдорожчою в асортименті Emmevi, але навіть при цьому, моделі серії на порядок дешевше, ніж аналоги інших європейських брендів. Вироби з колекції Tiffany орієнтовані, перш за все, на установку в готелях і апартаментах, але часто їх купують і для використання в звичайних квартирах і будинках. У модельний ряд входять вироби для ванних кімнат всіх існуючих типів:
· Змішувачі для ванн, як настінні і вбудовані, так і прихованого монтажу;
· Системи в душові кабіни, зі стійками і гнучкими шлангами;
· Змішувачі для умивальників;
· Вироби для установки на біде.
Від інших продуктів, змішувачі колекції Tiffany відрізняються особливим, вишуканим дизайном і використанням особливих матеріалів. Також накладає свій відбиток на ці змішувачі та їх призначення - так як пристрої випускаються для комерційного використання, то вони мають підвищений ресурс всіх вузлів і компонентів.

Традиції і технології колекції Emmevi Tiffany

итальянские смесители Emmevi Tiffany Компанія Emmevi Rubinetterie праву вважається одним з основних носіїв традицій італійських виробників сантехніки. Багато з моделей, представлених в асортименті, мають класичний дизайн, властивий кранів середини 20 століття. Незважаючи на це, кожен змішувач з колекції Tiffany, виготовлений на заводі компанії - це пристрій, при виготовленні якого використовувалися самі передові технології і бездоганно якісні матеріали. Уся сировина, що застосовується в роботі, видобувається і виробляється на території Італії і заводські потужності Emmevi, що випускають продукцію, також розташовані виключно на Апеннінському півострові. Довговічний латунний корпус, багатошарове захисне покриття, ущільнення з щільної гуми і кераміки, а також ретельна підгонка всіх деталей, дають можливість виробникові надавати гарантію на всю серію Emmevi Tiffany терміном на 5 років.
Окремо потрібно сказати про зовнішній вигляд кранів з серії Tiffany - над оформленням змішувачів Emmevi працюють провідні італійські та німецькі дизайнери, тому крани цієї фірми ніколи не загубляться в масі інших пристроїв. Класика, ретро, ​​хай-тек і інші затребувані сьогодні стилі надихають виробника і завдяки безперервній роботі над поліпшенням асортименту, нові, красиві і незвичайні змішувачі поповнюють колекцію щорічно. Для італійського виробника характерний широкий вибір варіантів покриттів пристроїв - в каталогах компанії є змішувачі хромовані, з імітацією позолоти, з покриттям під мідь і бронзу, а також керамічні моделі. Це дозволяє точно підібрати кран під меблі для ванної, а також під будь-який варіант обробки приміщення.
У нашому інтернет-магазині ви можете придбати все, що може знадобитися при встановленні або заміні сантехніки. Унітази, біде, ванни, душові кабіни, кухонні мийки, матеріали та обладнання для монтажу - все, що ви бачите в каталогах компанії, виготовлено кращими європейськими виробниками і має відмінну якість. Ми намагаємося працювати безпосередньо з виробниками сантехніки, що дає можливість зберігати доступні ціни і гарантувати виключно оригінальне походження товару.

1180

Читайте також

Emmevi - виробник сантехніки №1

Emmevi - виробник сантехніки №1

У наші дні сантехніку Emmevi для своїх ванних та кухонь купити хоче дуже багато. Доступна ціна при с...

Душові системи - різноманітність моделей

Душові системи - різноманітність моделей

Встановлюючи у ванній душову кабіну або просто організовуючи душ, насамперед підбирають водорозподіл...

Змішувач для кухні - як зробити вибір

Змішувач для кухні - як зробити вибір

Функціональний, надійний і водночас привабливий зовні латунний змішувач для кухні, незважаючи на вел...

Змішувачі Imprese - ідеальне співвідношення ціни і якості

Змішувачі Imprese - ідеальне співвідношення ціни і якості

Виготовлені в Чехії змішувачі Імпреза – це сантехнічні прилади найвищої якості. Ці пристрої, на відм...

Останні статті

Душова кабіна в маленькій ванній
Ванна кімната - невід'ємна частина будь-якої квартири або будинку. Компактні розміри душової кабіни роблять її оптимальн...
Що таке трап для душової кабіни
Громіздкі кабіни в наших ванних кімнатах поступово відходять в минуле, поступаючись своїм місцем простим, елегантним і з...
Душові кабіни з ванною
Душова кабіна з ванною – це універсальний сантехнічний пристрій, який використовується у квартирах та житлових будинках....
Українські гранітні мийки для кухні Forward
Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбільш популярними виро...
Новинка
Товари зі знижкою
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок