Гідромасажні ванни - це зручно і комфортно

У наші дні ванна з джакузі, яка кілька років тому вважалася розкішшю, може коштувати зовсім недорого, ціна в Києві цих чудових пристроїв може бути різною. У продажу широко представлені як дорогі, і якісні бюджетні варіанти, розраховані споживачів із середнім достатком. У чому секрет популярності цієї незвичайної та функціональної сантехніки?

купить ванну джакузи

Гідромасажні ванни джакузі - трохи історії

Джакузі ванна сьогодні не є подією – щодня в салонах та інтернет-магазинах Києва купується чимало цих пристроїв, ціна яких може бути як недорогою, так і дуже солідною. Але чи тільки бажання придбати модний та красивий сантехнічний виріб, змушує киян купувати джакузі для ванни? Відносно недавно, коли вони були статусними предметами, як елітні меблі для ванної. Купити ванну джакузі сьогодні можна ґрунтуючись на корисних функціях цих предметів сантехніки.

Вперше джакузі з'явилися в США, у середині 20 століття, у сім'ї італійських емігрантів Jacuzzi, яка мала невеликий власний бізнес із виробництва паливних авіаційних насосів. Перший пристрій з подачею води натиском через форсунки, було виготовлено для одного з дітей сім'ї, який страждав на захворювання суглобів. Для лікування хлопчика були необхідні часті фізіотерапевтичні процедури, у тому числі й водні, тому, щоб забезпечити максимально комфортний догляд за хворим на дому, було створено першу ванну з насосами. Побачивши, що пристрій має відмінні масажні функції, винахідники вдосконалили її і, як виявилося, бажаючих купити ванну джакузі виявилося чимало.

Гідромасажні ванни в наші дні

ванна с гидромассажем купитьВанна з джакузі в інтер'єрі сучасного санвузла вже нікого не дивують - вона стала звичною для нас також як душові кабіни, біде та унітази. Компаніями з різних країн випускається безліч моделей, що відрізняються розмірами, формою, кількістю і потужністю насосів і, звичайно, ціною. Недорогі та якісні гідромасажні ванні Iris, виготовлені в Китаї, доступні кожному, а якщо є бажання придбати елітний дизайнерський пристрій, завжди можна купити виріб від відомих італійських або німецьких виробників.

Гідромасажні ванни джакузі, представлені на сучасному ринку сантехніки, мають безліч функцій. Крім системи форсунок у них вбудовують змішувачі, душові системи, обладнання для дезінфекції води, підсвічування, міні-водоспади та навіть акустичні системи. Купити ванну джакузі недорого з відмінними можливостями можна менш ніж за 1000 доларів.

Такі вироби набувають цінителі комфорту та релаксації – вируючі потоки води активно впливають на нервові закінчення шкіри, розслаблюючи або навпаки, повертаючи бадьорість та енергію. Але джакузі – це не лише спосіб розслабитись. Вчені встановили, що купання в джакузі сприяють загальному оздоровленню організму, загартовуванню, покращенню кровообігу та лімфотоку. Помічений навіть деякий знеболюючий ефект від лежання у вируючій штучній гейзері воді. Складно перерахувати всі захворювання та негативні стани, при яких рекомендовані такі водні процедури, тому люди, що дбають про своє здоров'я, намагаються купити гідромасажні ванни для домашнього використання.

Вибір і покупка джакузі для ванни і не є проблемою, і в Києві ванну з гідромасажем купити можна будь-якого типу, розміру і в будь-якій комплектації. Якщо ви не готові оплачувати функції, якими навряд чи користуватиметеся, то китайські моделі Iris, недорогі та надійні, стануть чудовим вибором. Серед продукції цієї компанії є як великі, двомісні чаші, так і компактні, розраховані на установку в звичайних міських квартирах. Потрібно окремо відзначити, що ванни з гідромасажем є складними пристроями, що працюють від електричної мережі, тому їхню установку та підключення повинні проводити виключно фахівці. Якісна, правильно змонтована ванна приноситиме вам радість довгі роки.

1103

Читайте також

Гідромасажні ванни - відмінність форм

Гідромасажні ванни - відмінність форм

В наші дні з'явилася можливість придбати гідромасажну ванну дешево. Ціна, за яку можна купити в ...

Як вибрати гідромасажну ванну

Як вибрати гідромасажну ванну

Джакузі у ванній кімнаті давно стала звичайним предметом інтер'єру наших квартир і будинків. Завдяки...

Як вибрати акрилову ванну правильно

Як вибрати акрилову ванну правильно

Ще 10-15 років тому акрилові ванни були дорогими диковинками, купити які могли собі дозволити лише д...

Ванни акрилові - відмінне рішення для ванної кімнати

Ванни акрилові - відмінне рішення для ванної кімнати

У наші дні акрилові ванни є найбільш затребуваними сантехнічними виробами такого типу на ринку. Недо...

Останні статті

Душова кабіна в маленькій ванній
Ванна кімната - невід'ємна частина будь-якої квартири або будинку. Компактні розміри душової кабіни роблять її оптимальн...
Що таке трап для душової кабіни
Громіздкі кабіни в наших ванних кімнатах поступово відходять в минуле, поступаючись своїм місцем простим, елегантним і з...
Душові кабіни з ванною
Душова кабіна з ванною – це універсальний сантехнічний пристрій, який використовується у квартирах та житлових будинках....
Українські гранітні мийки для кухні Forward
Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбільш популярними виро...
Товари зі знижкою
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 80X80 Белый Rea-K8544
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Белый Rea-K6522
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Черный Rea-K8543
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 80X120X3,5 Rea-K4579
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 90X120X3,5 Rea-K4580
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 80X100X3,5 Rea-K4582
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 90X90X3,5 Rea-K4585
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Черный 80X100 Rea-K4578
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Белый Rea-K5332
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Черный Rea-K4087
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80Х80 Белый Rea-K1906
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 90Х90 Белый Rea-K1907
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 80X80 Rea-K4804
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 90X90 Rea-K4803
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Stone 80X120 Rea-K9602
Новинка
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок