Кошик

Гідромасажні ванни - відмінність форм

В наші дні з'явилася можливість придбати гідромасажну ванну дешево. Ціна, за яку можна купити в Києві функціональну та надійну гідромасажну ванну, більше не лякає громадян із середнім статком і кожен, хто хоче приймати водні процедури з користю та комфортом, може вибрати відповідну модель.

гидромассажные ванны в Киеве

Можливості гідромасажних ванн з акрилу і кварила

Коли ви збираєтеся купити ванну з гідромасажем, ви хочете отримати ідеальне співвідношення ціни та якості і при цьому, щоб цей пристрій був функціональним, надійним і привабливим зовні. Навіть у великій душовій кімнаті ванна гідромасажна є основним елементом інтер'єру і ігнорувати дизайн ванни не вийде. На щастя, акрил, з якого найчастіше виготовляють вироби такого типу, є матеріалом із неймовірними можливостями, тому фантазія дизайнерів та конструкторів практично нічим не обмежені. Акрил є досить міцним полімерним складом, тому навіть вироби найхитромудріших форм з нього мають відмінну жорсткість і добре протистоять перепадам температури, впливам хімічних речовин та ударам. Останнім часом, у продажу почали з'являтися ванни гідромасажні з кварила - нового сантехнічного матеріалу, з якого також виготовляють різні сантехнічні прилади. Кварил - це суміш акрилу з кварцом, тому вироби з цього складу краще витримують удари, ніж вироби з простого акрилу. Сталеві та чавунні ванни також зустрічаються у продажу, але попит на них невеликий, оскільки вони значно поступаються акриловим виробам у справі збереження тепла, а через велику вагу металу не можуть бути занадто об'ємними.

Форма і комплектація гідромасажних ванн

Завдяки тому, що сучасні насоси, що застосовуються в гідромасажних системах, мають дуже скромні габарити, обладнання, що монтується, майже не впливає на зовнішній вигляд виробів. Ванни з гідромасажем, як і звичайні, можуть бути різних форм і розмірів. Найбільш поширеними в нашій країні є моделі наступних виконань:Купить недорого гидромассажные ванны в Киеве

  • Прямокутні;
  • Напівкруглі;
  • Овальні;
  • Кутові.

Кожна з перелічених вище форм має свої переваги та недоліки, але, поза всяким сумнівом, кожна з них затребувана та ідеально підходить для певного випадку.
 
Ванни гідромасажні прямокутної форми - це класика, що не старіє. Такі моделі добре вписуються в скромні за площею душові кімнати багатоповерхових будинків, що мають витягнуту форму. Також можна додати, що такі пристрої найбільш ефективні з погляду співвідношення компактності і місткості.

Напівкруглі ванни з гідромасажем вибирають у тому випадку, якщо площа приміщення відносно невелика, але при цьому хочеться встановити не зовсім ординарну модель. Одна сторона такої моделі є плоскою та розташовується вздовж стіни.

Овальні та круглі – це досить велика група виробів, розрахованих для використання у великих кімнатах елітних квартир та приватних будинків. Ці сантехнічні пристрої встановлюються в центрі приміщення і до них відмінно підходять змішувачі для підлоги.
 
Кутові ванни з гідромасажем є найкомпактнішими з усіх представлених і, як зрозуміло з назви, монтуються в кутку санвузла. Якщо приміщення має в плані близьку до квадрату форму і в його простір потрібно вписати ще й меблі для ванної, невеликі за габаритами, але при цьому досить об'ємна кутова ванна з гідромасажем стане ідеальним рішенням.
 
Але крім параметрів насосів, форми та габаритів, ванни гідромасажні, можуть відрізнятися і іншими ознаками. Сучасні компанії-виробники змагаються між собою, надаючи покупцям своїх пристроїв різні потрібні і не дуже функції. Найбільш поширеними «фішками» сучасних моделей є спеціальні ручки та поручні, які допомагають користувачам входити та виходити з води. Також нерідко як додатковий сервіс гідромасажна ванна отримує м'який підголовник або зручні підлокітники.

Наш інтернет-магазин пропонує якісні товари в Києві від відомих вітчизняних і європейських виробників. У нас завжди відмінний асортимент, до якого увійшли найрізноманітніші за формою і комплектації моделі, розраховані на будь-який рівень доходів. Також у нас є будь-яке сантехнічне обладнання: душові кабіни, унітази, змішувачі для біде, кухонні мийки, меблі для ванної.

459

Читайте також

Гідромасажні ванни - це зручно і комфортно

Гідромасажні ванни - це зручно і комфортно

У наші дні ванна з джакузі, яка кілька років тому вважалася розкішшю, може коштувати зовсім недорого...

Як вибрати гідромасажну ванну

Як вибрати гідромасажну ванну

Джакузі у ванній кімнаті давно стала звичайним предметом інтер'єру наших квартир і будинків. Завдяки...

Як вибрати акрилову ванну правильно

Як вибрати акрилову ванну правильно

Ще 10-15 років тому акрилові ванни були дорогими диковинками, купити які могли собі дозволити лише д...

Ванни акрилові - відмінне рішення для ванної кімнати

Ванни акрилові - відмінне рішення для ванної кімнати

У наші дні акрилові ванни є найбільш затребуваними сантехнічними виробами такого типу на ринку. Недо...

Останні статті

Душова кабіна в маленькій ванній
Ванна кімната - невід'ємна частина будь-якої квартири або будинку. Компактні розміри душової кабіни роблять її оптимальн...
Що таке трап для душової кабіни
Громіздкі кабіни в наших ванних кімнатах поступово відходять в минуле, поступаючись своїм місцем простим, елегантним і з...
Душові кабіни з ванною
Душова кабіна з ванною – це універсальний сантехнічний пристрій, який використовується у квартирах та житлових будинках....
Українські гранітні мийки для кухні Forward
Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбільш популярними виро...
Новинка
Товари зі знижкою
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок