Гранітні мийки на кухню Forward

Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбільш популярними виробами цього заводу, є гранітні мийки, ціна яких цілком доступна. Купити в Києві якісні і недорогі кухонні раковини досить просто - в асортименті нашого магазину представлений широкий вибір моделей на будь-який смак.

Чому саме гранітні мийки?

Гранитные мойки для кухни Forward Велика популярність гранітних мийок, ціна яких на порядок вище, ніж у металевих, легко з'ясовна. Купити в Києві таку раковину багато хто хоче через властивостей штучного каменю - синтетичного матеріалу, що складається з акрилових смол, наповнювача у вигляді крихти природного каменю і гідроксиду алюмінію. Цей матеріал використовується в сучасному виробництві дуже широко - з нього виготовляють унітази, підвіконні дошки, а також стільниці, якими оснащують меблі для ванної та кухні. Переваги такого каменю складно переоцінити:

  •       Відмінний зовнішній вигляд;
  •       Висока міцність;
  •       Хороші гігієнічні властивості;
  •       Простий догляд;
  •       Можливість відновлення після пошкоджень.

Своїм привабливим зовнішнім виглядом штучний матеріал зобов'язаний гранітної крихти і пігментів, які додають в матеріал при виготовленні продукції. Технологія дає можливість отримувати вироби самих різних кольорів, відтінків і фактур. Багато моделей гранітних мийок Forward настільки схожі з природними, що відрізнити їх візуально зможе тільки фахівець. Лише трохи відстає від справжньої гірської породи штучний камінь і по міцності - мийки з честю витримують удари, вібрації та інші механічні дії. Але навіть в тому випадку, якщо чаша буде пошкоджена, ремонт її не тільки можливий, а й дуже ефективний - після відновлення раковина знову відмінно виглядає і може експлуатуватися без обмежень.
Гранітна крихта є дуже простим в обробці матеріалом, тому з нього можна виготовити виріб будь-якої форми і розміру. Для виробництва використовується метод термоформовки - найбільш підходящий для випуску продукції складної конфігурації. Асортимент гранітних мийок Forward неймовірно великий і представлений моделями різної форми, типу і виконання. Кожен виріб представлено в різних колірних варіантах, тому вибрати раковину для кухні в будь-якому стилі і кольорі зовсім нескладно.

Експлуатація та догляд за мийками для кухні Forward

Гранитные мойки для кухни Forward в Киеве недорого Вимоги до умов експлуатації гранітних мийок Forward практично не відрізняються від правил використання таких же виробів з металу або сантехнічного фаянсу. Щільний і важкий, штучний камінь добре переносить будь-які «тяготи» кухонної життя, такі як удари металевим посудом, перепади температур, вплив жиру і різних хімічних речовин. Температура плавлення акрилового матеріалу, в залежності від його складу, знаходиться в діапазоні від 150 до 200 градусів, тому чаша раковини витримує навіть вплив окропу. На мийки можуть бути встановлені різні змішувачі, так як при необхідності можна виготовити в виробі отвір будь-якого розміру, якщо стандартне не підходить. Господині високо цінують моделі з каменю за те, що вони не видають шум при відкритій воді. Масивна раковина поглинає гул падаючої води і допомагає позбавити миття посуду від дратівної звукового супроводу.

Догляд за мийками з граніту, завдяки властивостям матеріалу, гранично простий. Поверхня полімеру не має пір, тому бруд не в'їдається в таку раковину. Також штучний камінь не вбирає запахи, що робить його ідеальним для використання в умовах кухні. Вимити поверхню можна теплою водою з невеликою кількістю побутового миючого засобу. Можна використовувати будь-яку господарську хімію, в тому числі і містить їдкі речовини - матеріал здатний витримати навіть вплив лугів і розчинів кислот. Єдине протипоказання при обслуговуванні цих виробів - застосування абразивних паст, порошків і інструментів. Чистка цими засобами не зможе серйозно пошкодити раковину з акрилового каменю, але здатна подряпати її і, тим самим, позбавити привабливого зовнішнього вигляду.
Компанія Forward виготовляє свою продукцію на території України, в місті Кам'янець-Подільському Хмельницької області. Застосовуючи сучасне європейське обладнання та найдосконаліші технології, цей виробник використовує тільки якісну сировину. Завдяки такому підходу до виробництва, гранітні мийки Forward славляться своїм бездоганним якістю і демократичними цінами. Ви можете придбати продукцію компанії в нашому інтернет-магазині, де крім цього можна знайти будь-яку сучасну сантехніку вітчизняного або зарубіжного виробництва. Душові кабіни, унітази, ванни, біде, змішувачі та багато іншої продукції представлено в каталогах на нашому сайті.

2385

Читайте також

Гранітні мийки на кухню - різноманітність моделей

Гранітні мийки на кухню - різноманітність моделей

Відносно нещодавно гранітні мийки на кухню дуже швидко стали популярні у нас в країні, завдяки відмі...

Як вибрати гранітну мийку для кухні

Як вибрати гранітну мийку для кухні

Гарні, надійні та прості у догляді гранітні мийки для кухні придбати зараз можна зовсім недорого. Ці...

Гранітні мийки - робимо вибір

Гранітні мийки - робимо вибір

Гарна і практична гранітна мийка для кухні, яку можна сьогодні купити відносно недорого, є мрією баг...

Акрилові піддони - практичний вибір

Акрилові піддони - практичний вибір

Привабливий та практичний піддон для душу акриловий, купити який сьогодні можна за чудовою ціною у К...

Останні статті

Душова кабіна в маленькій ванній
Ванна кімната - невід'ємна частина будь-якої квартири або будинку. Компактні розміри душової кабіни роблять її оптимальн...
Що таке трап для душової кабіни
Громіздкі кабіни в наших ванних кімнатах поступово відходять в минуле, поступаючись своїм місцем простим, елегантним і з...
Душові кабіни з ванною
Душова кабіна з ванною – це універсальний сантехнічний пристрій, який використовується у квартирах та житлових будинках....
Українські гранітні мийки для кухні Forward
Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбільш популярними виро...
Товари зі знижкою
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 80X80 Белый Rea-K8544
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Белый Rea-K6522
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Черный Rea-K8543
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 80X120X3,5 Rea-K4579
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 90X120X3,5 Rea-K4580
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 80X100X3,5 Rea-K4582
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 90X90X3,5 Rea-K4585
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Черный 80X100 Rea-K4578
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Белый Rea-K5332
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Черный Rea-K4087
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80Х80 Белый Rea-K1906
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 90Х90 Белый Rea-K1907
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 80X80 Rea-K4804
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 90X90 Rea-K4803
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Stone 80X120 Rea-K9602
Новинка
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Hike сатин 900x900x2100 551002
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Hike сатин 1000x1000x2100 551001
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Glare чорний 900x900x2100 559002
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Glare сатин 900x900x2100 559001
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок