Кошик

Як вибрати гідромасажну ванну

Джакузі у ванній кімнаті давно стала звичайним предметом інтер'єру наших квартир і будинків. Завдяки своєму розслаблюючому та оздоровчому ефекту вона користується заслуженою популярністю у найрізноманітніших груп споживачів Києва та України. Проте велика різноманітність конструкцій, матеріалів та виробників робить вибір конкретної моделі надто складним процесом для пересічного покупця. Як правильно вибрати кутову ванну з гідромасажем і на що при цьому необхідно звертати особливу увагу?

ванна гидромассажная купить

Скільки коштує ванна з гідромасажем та підсвічуванням

Головним фактором, що визначає, скільки коштує ванна гідромасажна, є комплектація виробу. Найпростішим і найдешевшим варіантом є ванна, яка обладнана тільки системою гідромасажних форсунок, розташованих з боків ванної. Така конструкція допоможе розслабитися наприкінці трудового дня та швидко зняти накопичену втому.

Залежно від запитів покупців, ванни джакузі можуть додатково обладнатися такими функціональними вузлами:

  •  Системою арома-і хромотерапии;
  •  Аеромасажем;
  •  Дезінфекційної системою для води;
  •  Світловий підсвічуванням;
  •  Врізним змішувачем на борт ванною;
  •  Спеціальними підголівниками;
  •  Вбудованими інфрачервоними лампами і спеціальними магнітами;
  •  Радіосистемою;
  •  Електричними запобіжниками;
  •  Масажними системами;
  •  Електронним управлінням.

В інтернет-магазині сантехніки Sanilux ви можете купити ванну з джакузі в заводській комплектації, вже готову до встановлення або замовити індивідуальне врізання системи гідромасажу в будь-яку акрилову ванну. Зробити свій вибір можна самостійно або у процесі консультації з нашими спеціалістами, а також орієнтуючись на відгуки інших покупців гідромасажних ванн.

Ванна джакузі - розміри

Перш ніж робити свій вибір, вам необхідно визначитись із допустимими розмірами. Вибрана конструкція повинна поміститися в кабінці ліфта, пройти через двері вашої квартири або будинку та зайняти свій простір у ванній кімнаті, залишивши достатньо вільного місця для розміщення необхідних меблів та іншого санітарно-технічного обладнання. Залежно від доступного простору можна зупинити свій вибір на прямокутній, круглій, овальній або кутовій ванній з гідромасажем:

  •       прямокутні моделі є оптимальним вибором для невеликих просторів та обмеженого бюджету.
  •       кутові джакузі виглядають незвично і привабливо, а крім того, це є найкращим рішенням для двох або більше місцевих конструкцій.
  •       круглі та овальні ванни з гідромасажем та підсвічуванням вибирають власники великої площі.
  •       особняком стоять гідромасажні ванни нестандартних форм – асиметричні, трапецієподібні та багатокутні конструкції відрізняються високою ціною та вимагають додаткової площі для установки.

Розмір ванни джакузі краще підбирати виходячи з антропометричних параметрів - довжина повинна бути трохи меншою за зростання найвищого, а ширина із запасом від 5 до 10 см ширини тулуба найбільшого члена сім'ї.

Покрокова інструкція

Для того, щоб правильно вибрати конкретну модель, ми рекомендуємо кілька простих кроків:купить ванну с джакузи

  •       визначити максимально допустимі розміри джакузі у ванній кімнаті. Для цього необхідно враховувати загальну квадратуру ванної кімнати, а також площу, необхідну для встановлення раковини, душової кабіни, меблів, пральної машини та іншого обладнання;
  •       визначити форму ванної кімнати. Для невеликого приміщення оптимальним вибором буде прямокутна, для досить просторих кімнат – овальна, а найкращим вибором для середньої квадратури є ванна джакузі кутова;
  •       визначити свій бюджет;
  •       вибрати конкретну модель з урахуванням всіх перерахованих вище факторів, а також зовнішнього вигляду ванної, загального дизайну і колірної гами приміщення.

 Інтернет-магазин сантехніки Sanilux – найкращий вибір ванн з гідромасажем та підсвічуванням на ринку України. У нас ви зможете отримати кваліфіковане обслуговування спеціалістів, найширший асортимент товарів, витратних матеріалів та комплектуючих, найкращу ціну та оптимальні способи доставки в будь-яку точку країни. На сторінках нашого сайту ви знайдете найкращі пропозиції від провідних світових виробників з повним комплектом документації та гарантією на всю продукцію. Зв'яжіться з нами зараз будь-яким зручним для вас способом і отримайте безкоштовну консультацію від наших менеджерів.

911

Читайте також

Гідромасажні ванни - це зручно і комфортно

Гідромасажні ванни - це зручно і комфортно

У наші дні ванна з джакузі, яка кілька років тому вважалася розкішшю, може коштувати зовсім недорого...

Гідромасажні ванни - відмінність форм

Гідромасажні ванни - відмінність форм

В наші дні з'явилася можливість придбати гідромасажну ванну дешево. Ціна, за яку можна купити в ...

Ванни акрилові - відмінне рішення для ванної кімнати

Ванни акрилові - відмінне рішення для ванної кімнати

У наші дні акрилові ванни є найбільш затребуваними сантехнічними виробами такого типу на ринку. Недо...

Акрилові ванни - широкий асортимент в нашому магазині

Акрилові ванни - широкий асортимент в нашому магазині

Гарні та практичні, акрилові ванни давно вже стали звичайним явищем у наших квартирах та будинках....

Останні статті

Душова кабіна в маленькій ванній
Ванна кімната - невід'ємна частина будь-якої квартири або будинку. Компактні розміри душової кабіни роблять її оптимальн...
Що таке трап для душової кабіни
Громіздкі кабіни в наших ванних кімнатах поступово відходять в минуле, поступаючись своїм місцем простим, елегантним і з...
Душові кабіни з ванною
Душова кабіна з ванною – це універсальний сантехнічний пристрій, який використовується у квартирах та житлових будинках....
Українські гранітні мийки для кухні Forward
Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбільш популярними виро...
Новинка
Товари зі знижкою
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок