Як вибрати гранітну мийку

Гарні, надійні та прості у догляді гранітні мийки для кухні придбати зараз можна зовсім недорого. Ціна цих сантехнічних пристроїв цілком доступна і купити їх у Києві можна різних типів і моделей. Що потрібно знати, щоб вибрати гранітну мийку, яка служитиме довго та ефективно?

Основні вимоги к мийкам

гранитные мойки для кухниБудь-яка гранітна кухонна мийка в першу чергу має бути максимально зручною та функціональною. Ціни в Києві дають змогу вибирати як з дорогих, так і з бюджетних моделей, тому кожен, напевно, знайде те, що йому потрібне. Список властивостей, якими має мати гарне гранітна мийка для кухні, досить скромний, але кожна з його позицій дуже важлива при експлуатації приладу:

  •     Гарна місткість. Одним із найважливіших параметрів будь-якої раковини є її обсяг. Так як у кухні доводиться мити не тільки тарілки та чашки, а й каструлі та сковорідки, то краще не економити на розмірах та придбати виріб на всі випадки життя;
  •     Стійкість до зовнішніх дій. Поза всяким сумнівом, кухонні гранітні мийки зазнають більших навантажень, ніж умивальники, душові кабіни або ванни. Якісний виріб повинен витримувати не тільки перепади температур, а й випадкові удари важким посудом.
  •     Просте обслуговування. Раковини, змішувачі, стільниці та інші елементи кухонної обстановки потребують постійного очищення. Найбільш ефективні засоби побутової хімії, як правило, містять їдкі речовини. Хороший виріб повинен витримувати хімічні впливи і при цьому легко відмиватися будь-якими засобами, як спеціальними для кухні, так і луги, що містять, якими очищають ванни, керамічну плитку і унітази.

 Всі гранітні мийки для кухні є дуже міцними і добре відмиваються будь-якими миючими засобами, тому, роблячи вибір, основну увагу варто приділити її конструкції та об'єму.

Вибираємо форму гранітної мийки

гранитные мойки купить Сучасні виробники випускають величезну кількість різних видів гранітних мийок для кухні, в тому числі і зі штучного каменю. Найбільш поширеними є три типи виробів:

  •     Круглої форми користуються найбільшим попитом. Важливим плюсом цієї форми можна вважати те, що при скромних габаритах вони мають несподівано пристойну місткість. У зв'язку з цим круглі кам'яні раковини відмінно підходять для невеликих кухонь .;
  •     Прямокутні забезпечують своїм власникам найбільший комфорт при використанні. Завдяки пристойній робочої площі, в таких виробах легко мити навіть таку кухонне начиння як листи. Зустрічаються як однієї чашею, так і з двома, що займають чимало місця, але значно спрощують завдання ополіскування посуду після миття .;
  •     Кутові можуть вважатися найбільш компактними з усіх видів і їх легко можна розмістити в тій частині кухні, яка найменш зручна для приготування їжі. Розташована в кутку, така раковина дає можливість звільнити місце в робочій зоні, яке в малогабаритних кухнях зазвичай на вагу золота.

Спосіб установки гранітних мийок

У магазинах представлені гранітні мийки для кухні, що відрізняються не лише дизайном та габаритами, але й способом встановлення. Найчастіше виробники пропонують врізні та накладні варіанти:

  •     Установка врізних моделей проводиться у спеціально виготовлений у стільниці отвір.
  •     Накладні влаштовані так, що самі є невеликою стільницею з раковиною і їх встановлюють на окремі тумби.
  •     Щодо новими і поки що рідко зустрічаються у нашій країні є інтегровані устрою. Установка таких приладів вимагає наявності особливих навичок і інструментів, зате виріб розташовується нарівні зі стільницею без зазорів і стиків, що кидаються в очі.

Вибір гранітної мийки за способом установки залежить не тільки від уподобань господині, але і від влаштування кухонних меблів, які, як і меблі для ванної, можуть бути різної конструкції. У зв'язку з цим, замовляючи предмети обстановки для кухні, потрібно заздалегідь продумати, якої форми, типу та способу встановлення раковину планується встановити. Також заздалегідь варто визначитися і з вибором змішувача – для великих прямокутних, а також здвоєних моделей необхідно придбати кран з досить довгим поворотним виливом.
 
Великий вибір якісних мийок зі штучного граніту різного типу та кольору ви завжди можете знайти у нашому магазині. Ми пропонуємо продукцію найвідоміших світових виробників, а також вироби, виготовлені вітчизняними компаніями. Тільки у нас ви знайдете найпривабливіші ціни, відмінний сервіс європейського рівня, а також індивідуальний підхід до кожного покупця.

1011

Читайте також

Гранітні мийки - робимо вибір

Гранітні мийки - робимо вибір

Гарна і практична гранітна мийка для кухні, яку можна сьогодні купити відносно недорого, є мрією баг...

Українські гранітні мийки для кухні Forward

Українські гранітні мийки для кухні Forward

Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбі...

Гранітні мийки на кухню - різноманітність моделей

Гранітні мийки на кухню - різноманітність моделей

Відносно нещодавно гранітні мийки на кухню дуже швидко стали популярні у нас в країні, завдяки відмі...

Emmevi - виробник сантехніки №1

Emmevi - виробник сантехніки №1

У наші дні сантехніку Emmevi для своїх ванних та кухонь купити хоче дуже багато. Доступна ціна при с...

Останні статті

Душова кабіна в маленькій ванній
Ванна кімната - невід'ємна частина будь-якої квартири або будинку. Компактні розміри душової кабіни роблять її оптимальн...
Що таке трап для душової кабіни
Громіздкі кабіни в наших ванних кімнатах поступово відходять в минуле, поступаючись своїм місцем простим, елегантним і з...
Душові кабіни з ванною
Душова кабіна з ванною – це універсальний сантехнічний пристрій, який використовується у квартирах та житлових будинках....
Українські гранітні мийки для кухні Forward
Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбільш популярними виро...
Товари зі знижкою
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 80X80 Белый Rea-K8544
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Белый Rea-K6522
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Черный Rea-K8543
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 80X120X3,5 Rea-K4579
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 90X120X3,5 Rea-K4580
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 80X100X3,5 Rea-K4582
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 90X90X3,5 Rea-K4585
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Черный 80X100 Rea-K4578
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Белый Rea-K5332
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Черный Rea-K4087
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80Х80 Белый Rea-K1906
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 90Х90 Белый Rea-K1907
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 80X80 Rea-K4804
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 90X90 Rea-K4803
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Stone 80X120 Rea-K9602
Новинка
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Hike сатин 900x900x2100 551002
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Hike сатин 1000x1000x2100 551001
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Glare чорний 900x900x2100 559002
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Glare сатин 900x900x2100 559001
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок