Як вибрати змішувач для кухні Imprese

Чеські кухонні змішувачі Imprese, можна купити в різному виконанні, вони є відмінним прикладом оптимального співвідношення таких параметрів як ціна, якість та функціональність. На сьогоднішній день у Києві та багатьох інших містах України, продукція цього бренду знаходяться на лідируючих позиціях щодо обсягів продажу.

кухонный смеситель imprese

Переваги змішувачів на кухню Imprese

Кожен представлений у магазинах Києва та України змішувач для кухні Imprese – це сучасний, високоякісний сантехнічний прилад. Ціна моделей від цього бренду дозволяє купити кран найвищого класу без шкоди сімейному бюджету. Але демократична ціна зовсім не означає, що виробник заощадив на матеріалах або технологіях – кожен змішувач на кухню Imprese є якісним продуктом, що має такі ключові особливості:

  •     Сучасний дизайн;
  •     Корпус із литої латуні;
  •     Якісне багатошарове покриття із нікелю, хрому або кераміки;
  •     Надійні кран букси або картриджі Sedal (Іспанія);
  •     Аератори Neoperl (Німеччина);
  •     Ефективні та стійкі до нашої води ущільнення.

Всі змішувачі Imprese для установки на мийки в кухні мають універсальне кріплення та підключення, що дозволяє встановити їх швидко та з використанням мінімального набору інструментів. Якість продукції чеської фірми – це окрема тема статті. Кожен кухоний змішувач Imprese проходить складний багаторівневий контроль якості та перевірку працездатності всіх вузлів перед відправкою споживачам. Всі вироби бренду виготовляються на фабриках, розташованих на території Європи із сировини та комплектуючих, отриманих у перевірених десятиліттями постачальників.

Вибираємо кухонний змішувач Imprese

смеситель на кухню imprese Вибір кухонного змішувача з асортименту даної компанії є простим та приємним завданням. Справа в тому, що бренд пропонує величезний вибір моделей на будь-який смак і знайти оптимальний варіант буде зовсім нескладно. Насамперед потрібно визначитися з розташуванням пристрою – у каталогах чеської фірми є змішувачі для кухні настінного монтажу та призначені для встановлення на мийку. Зрозуміло, у разі вибір багато в чому залежить від розташування комунікацій, закладених при монтажі розведення води.

Другим важливим критерієм вибору є тип керування змішувачем. Imprese пропонує як вентильні, так і важільні пристрої. Важільні сьогодні є найбільш популярними, тому що надають власнику можливість керувати подачею та змішуванням води однією рукою. Вентильні більш адаптовані для низької якості водопровідної води та простіше у ремонті та обслуговуванні, тому також мають чимало прихильників.

Велику роль у використанні будь-якого змішувача на кухню Imprese грає конструкція та довжина виливу. Для компактного миття можна вибрати повністю литу модель, а для великих раковин або моделей з 2-3 відділеннями варто вибрати кран з довгим поворотним «носом». Вибір виливу по довжині дуже простий - для комфортного використання сантехніки в побутових цілях, струмінь з гуся повинен попадати приблизно в центр миття. Також потрібно враховувати, що під краном доведеться мити каструлі та інший великогабаритний посуд, тому відстань від зрізу виливу до дна раковини має бути досить великою. Для вибору підходящої моделі не потрібно приміряти виріб за місцем – всі змішувачі на кухню Imprese мають детальні описи з точними габаритними розмірами.

Дизайн змішувачів Imprese на кухню на будь-який смак

Змішувачі для санвузла вибирають так, щоб вони підходили під меблі для ванної або вписувалися за стилем душові кабіни. У випадку з приладами на кухні все одно - кран повинен поєднуватися з інтер'єром і оформленням меблів. Imprese і тут залишається на висоті – колекції його сантехнічних приладів настільки різноманітні, що можна підібрати кран для будь-якої обстановки. Imprese пропонує як вироби з класичним, спокійним дизайном, так і яскраві моделі в стилі хай-тек і модерн. Великий попит останнім часом мають змішувачі на кухню в стилі ретро, ​​виготовлені з бронзи або мають покриття, що імітує цей сплав. Такі вироби можуть стати основним акцентом кухонного інтер'єру та, як частина ретельно підібраного ансамблю з меблів, декору та елементів оздоблення, бути предметом гордості власника.

Якщо ви вирішили зупинити свій вибір на якісному і привабливому змішувачі для кухні Imprese, то наш інтернет-магазин готовий запропонувати відмінний вибір моделей цього виробника, як вже стали популярними, так і нових, з останніх колекцій. Також у нас завжди є у продажу ванни, унітази, душові кабіни, меблі для ванних кімнат та інша сантехніка за найприємнішими цінами.

555

Читайте також

Змішувачі Imprese - ідеальне співвідношення ціни і якості

Змішувачі Imprese - ідеальне співвідношення ціни і якості

Виготовлені в Чехії змішувачі Імпреза – це сантехнічні прилади найвищої якості. Ці пристрої, на відм...

Крани на мийку – різноманітність моделей

Крани на мийку – різноманітність моделей

Сьогодні кран для води на кухню є неодмінним атрибутом будь-якого приміщення, де готується їжа. Виро...

Як вибрати кран для кухні

Як вибрати кран для кухні

Кухня є найважливішим місцем будь-якої квартири чи будинку. Багато домогосподарок проводять у цьому ...

Як вибрати змішувач для мийки правильно

Як вибрати змішувач для мийки правильно

Купуючи змішувач для мийки, багато хто з нас стикається з серйозними труднощами, пов'язаними з тим, ...

Останні статті

Душова кабіна в маленькій ванній
Ванна кімната - невід'ємна частина будь-якої квартири або будинку. Компактні розміри душової кабіни роблять її оптимальн...
Що таке трап для душової кабіни
Громіздкі кабіни в наших ванних кімнатах поступово відходять в минуле, поступаючись своїм місцем простим, елегантним і з...
Душові кабіни з ванною
Душова кабіна з ванною – це універсальний сантехнічний пристрій, який використовується у квартирах та житлових будинках....
Українські гранітні мийки для кухні Forward
Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбільш популярними виро...
Товари зі знижкою
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 80X80 Белый Rea-K8544
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Белый Rea-K6522
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Черный Rea-K8543
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 80X120X3,5 Rea-K4579
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 90X120X3,5 Rea-K4580
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 80X100X3,5 Rea-K4582
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 90X90X3,5 Rea-K4585
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Черный 80X100 Rea-K4578
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Белый Rea-K5332
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Черный Rea-K4087
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80Х80 Белый Rea-K1906
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 90Х90 Белый Rea-K1907
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 80X80 Rea-K4804
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 90X90 Rea-K4803
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Stone 80X120 Rea-K9602
Новинка
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок