Як вибрати змішувач Hansgrohe на кухню

Надійний і функціональний змішувач для кухні Hansgrohe - це продукт німецької сантехніки, купити який сьогодні може кожен. Ціна цих виробів в магазинах Києва та інших міст країни цілком доступна і все більше жителів України вибирає саме змішувачі для кухні Hansgrohe.

Змішувачі на кухню Hansgrohe - традиції німецької якості

hansgrohe смеситель для кухниДля жителів України, а особливо великих міст, таких як Київ, якість змішувачів на кухню Hansgrohe є основним параметром при виборі. Змішувачі на кухню рідко витримують тривалу роботу з водопровідною водою низької якості. В цьому відношенні змішувачі для кухні Hansgrohe є надійним рішенням проблеми.

Не тільки у нас в країні, але і у всьому світі, прикметник «німецький» означає високу надійність. Виробник сантехніки Hansgrohe повністю наслідує традицію, випускаючи змішувачі, які впевнено функціонують в найнесприятливіших умовах, роками радуючи своїх власників бездоганною роботою. Секрет якості арматури, якою із задоволенням оснащують мийки для кухні як наші, так і зарубіжні користувачі, в серйозному німецькому підході до самих незначних деталей.

Легендарне якість продукції Hansgrohe - це результат суворого контролю виробництва на всіх його стадіях. Сировина для своїх виробів виробник набуває виключно у європейських компаній, що займаються видобутком і виплавкою кольорових металів, і виробництвом високоякісних полімерів. Кожен зливок латуні, нікелю або хрому, що надходить в ливарні цехи, проходить ретельну перевірку на фізико-хімічні властивості і найменший сумнів у чистоті сплаву є підставою для відбраковування всієї партії продукції.

При виготовленні литих корпусів використовуються передові технології та сучасне технологічне обладнання. Заготовки перевіряються на однорідність і відсутність пустот і лише потім відправляються туди, де на них наноситься захисно-декоративне покриття. Змішувачі для кухні, якими оснащуються кухонні мийки, покриті спеціальним підготовчим шаром на основі нікелю і лише потім хромом. Такий підхід забезпечує максимально ефективне зчеплення покриття з виробом і гарантує тривалий термін служби корпусу приладу.

Збірка змішувачів Hansgrohe для кухні

хансгрое смеситель для кухни Більшість європейських виробників укомплектовують свою продукцію картриджами, кран буксами і ущільненнями від сторонніх виробників, нерідко розташованих в країнах Близького Сходу або Азії. Hansgrohe не довіряє виготовлення цих відповідальних деталей нікому, самостійно виробляючи все комплектуючі для своїх виробів. Саме тому німецькі змішувачі знамениті своєю бездоганною підгонкою, без найменших перекосів і люфтів. Для кранів, призначених для установки на кухні, цей фактор має особливе значення, так як інтенсивне використання і постійні перепади температур можуть швидко вивести з ладу полімерні деталі низької якості.

Конструктори німецького виробника приділяють чимало уваги забезпеченню ремонтопридатності продукції. Кожен, кому доводилося хоча б раз обслуговувати або ремонтувати сантехнічні прилади даного виробника знає, як легко замінюються запірні елементи, прокладки і вкладиші. Зрозуміло, мова йде про ті випадки, коли в роботі використовуються оригінальні комплектуючі, які ідеально підходять за розмірами і якістю матеріалу.

Широкий асортимент кухонних змішувачів Hansgrohe

Однією з найважливіших завдань компанії Hansgrohe є забезпечення потреб споживачів з самими різними уподобаннями. Саме тому модельний ряд змішувачів в кухню цього бренду вражає своєю різноманітністю. Сьогодні можна купити змішувачі для кухні Hansgrohe з важільним або вентильним керуванням, з виливу різної довжини, для кріплення на раковину або стіну. Також в каталогах компанії можна знайти крани, виготовлені в різних стилях, починаючи від строгого сучасного техно і закінчуючи ефектними вінтажними виробами «ретро». Споживачам пропонуються також численні варіанти забарвлень і покриттів: полірований і матовий хром, позолота, кераміка і, звичайно, актуальна в усі часи бронза різних відтінків.

Якщо ви вже вирішили для себе, що на вашій кухні повинен красуватися саме змішувач Hansgrohe, то наш інтернет-магазин запрошує вас зробити вибір на сторінках нашого онлайн-каталогу. Крім приладів для мийок у нас ви знайдете повний спектр сантехнічної продукції, такої як ванни, умивальники, унітази, біде, душові кабіни та меблі для ванної. Всі товари представлені за розумними цінами і на них дається офіційна гарантія.

395

Читайте також

Змішувач для кухні - як зробити вибір

Змішувач для кухні - як зробити вибір

Функціональний, надійний і водночас привабливий зовні латунний змішувач для кухні, незважаючи на вел...

Змішувач у ванну - робимо правильний вибір

Змішувач у ванну - робимо правильний вибір

При ремонті санвузла обов'язково виникають питання – який змішувач у ванну вибрати. Купити будь-які ...

Душові системи - різноманітність моделей

Душові системи - різноманітність моделей

Встановлюючи у ванній душову кабіну або просто організовуючи душ, насамперед підбирають водорозподіл...

Змішувачі Emmevi Tiffany - бездоганний стиль і різноманітність покриттів

Змішувачі Emmevi Tiffany - бездоганний стиль і різноманітність покриттів

Італійські змішувачі Emmevi Tiffany, купити які можна тепер і у нас в країні - це відмінний зразок п...

Останні статті

Душова кабіна в маленькій ванній
Ванна кімната - невід'ємна частина будь-якої квартири або будинку. Компактні розміри душової кабіни роблять її оптимальн...
Що таке трап для душової кабіни
Громіздкі кабіни в наших ванних кімнатах поступово відходять в минуле, поступаючись своїм місцем простим, елегантним і з...
Душові кабіни з ванною
Душова кабіна з ванною – це універсальний сантехнічний пристрій, який використовується у квартирах та житлових будинках....
Українські гранітні мийки для кухні Forward
Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбільш популярними виро...
Товари зі знижкою
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 80X80 Белый Rea-K8544
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Белый Rea-K6522
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Черный Rea-K8543
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 80X120X3,5 Rea-K4579
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 90X120X3,5 Rea-K4580
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 80X100X3,5 Rea-K4582
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 90X90X3,5 Rea-K4585
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Черный 80X100 Rea-K4578
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Белый Rea-K5332
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Черный Rea-K4087
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80Х80 Белый Rea-K1906
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 90Х90 Белый Rea-K1907
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 80X80 Rea-K4804
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 90X90 Rea-K4803
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Stone 80X120 Rea-K9602
Новинка
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок