Кошик

Крани на мийку – різноманітність моделей

Сьогодні кран для води на кухню є неодмінним атрибутом будь-якого приміщення, де готується їжа. Виробники випускають вироби різного типу, використовуючи при цьому безліч сучасних матеріалів та технологій. Вибираючи кран на мийку в кухню, потрібно враховувати, що ціна цих пристроїв залежить від кількох факторів і купити в Києві можна як якісну бюджетну модель, так і дорогий продукт преміум класу.

смеситель на кухню цена

Конструкція сучасних кранів на мийку

Крани кухня відрізняються багатьма параметрами, але, мабуть, найважливішими є конструктивні відмінності. Найбільш поширеними у нас в країні можна назвати два типи пристроїв:

  •     Вентильні;
  •     Важільні.

Добре відомий багатьом поколінням вентильний змішувач на кухню, ціна якого найдоступніша, купити в Києві найпростіше. Будь-який магазин, що пропонує ванни, унітази, біде та душові кабіни, запропонує десятки моделей цих пристроїв. В основі таких приладів лежать два кран букси, керовані вентилями, і регулювання напору здійснюється їх обертанням. Така конструкція проста в ремонті та обслуговуванні і добре показала себе при експлуатації в умовах наших недосконалих мереж водопостачання. Ремонт такого приладу, як правило, полягає в заміні прокладок ущільнювачів і не вимагає наявності професійних навичок і складних інструментів.
Другий тип – це важільні вироби, які з'явилися над ринком сантехніки трохи більше двох десятиліть тому. Основна деталь цих пристроїв – картридж, у якому відбувається дозування витрати води та змішування холодного та гарячого потоків. Управління такими кухонними змішувачами здійснюється за допомогою одного важеля, що переміщується у трьох площинах. Важливою перевагою таких виробів і те, що керувати ними можна однією рукою. Фахівці вважають, що при використанні з водопровідною водою саме важільні змішувачі є оптимальним рішенням для кухні, тому що їх конструкція менш сприйнятлива до руйнівної дії твердих частинок та домішок, якими насичена наша вода.
Розрізняються кухонні сантехнічні прилади та інші особливості. Випускаються змішувачі з термостатом, здатні підтримувати задану температуру води, незалежно від змін напору, а також пристрої з гнучкими виливами, аераційними насадками та іншими пристроями, що служать для максимальної зручності використання крана і зниження витрати води.

Дизайн та матеріал кранів на кухонну мийку

смеситель для кухни дешевыйЗовнішній вигляд кранів для води на кухню може бути найрізноманітнішим. Випускаються як компактні литі змішувачі, розраховані на установку з невеликим миттям, так і збірні крани з поворотним зливом, що забезпечують роботу з об'ємними раковинами та мийками з двома чашами. Стиль приладів може бути також різним, починаючи від суворої класики і блискучого ретро, ​​закінчуючи ультрасучасним хайтеком. Асортимент продукції, представленої в магазинах та салонах, дає можливість вибрати модель, що підходить до дизайну будь-яких кухонних меблів та до будь-якого оформлення інтер'єру.

Список матеріалів, що використовуються при виготовленні змішувачів, останнім часом поповнився як новими найменуваннями, так і забутими старими. Великим попитом користуються моделі з бронзи – матеріалу, який царював на ринку сантехніки сторіччя тому. Також багато компаній пропонують вироби, виготовлені зі сталі або латуні, але мають покриття, що імітує бронзу. Такі крани дешевші за бронзові, але при цьому практично не відрізняються зовні. Прилади з латуні, покриті захисним шаром хрому та нікелю, є найбільш популярними, тому що при відмінному вигляді мають непогані експлуатаційні якості та демократичну ціну. Щодо нещодавно у нас в країні з'явилися кухонні крани з кераміки, привабливого, стійкого до корозії, але досить крихкого матеріалу. Такі прилади чудово виглядають у комплекті з мийками зі штучного каменю і можуть бути підібрані до них за кольором і навіть фактурою.

Якщо ви шукаєте гарний, функціональний змішувач за розумною ціною, наш інтернет-магазин сантехніки готовий запропонувати найширший вибір продукції на будь-який смак. У нас є все, що сьогодні є найбільш актуальним як у нас у країні, так і за кордоном. Недорогі якісні прилади з латуні, шикарні вироби в стилі ретро, ​​симпатичні пристрої з кераміки – кожен вид представлений безліччю моделей у різних цінових діапазонах. Ми пропонуємо якісну сантехніку від провідних світових виробників, а також меблі для ванної, матеріали та обладнання для монтажу водопроводу та каналізації, аксесуари для ванної та кухні.

403

Читайте також

Як вибрати змішувач Hansgrohe на кухню

Як вибрати змішувач Hansgrohe на кухню

Надійний і функціональний змішувач для кухні Hansgrohe - це продукт німецької сантехніки, купити яки...

Як вибрати змішувач для кухні Imprese

Як вибрати змішувач для кухні Imprese

Чеські кухонні змішувачі Imprese, можна купити в різному виконанні, вони є відмінним прикладом оптим...

Як вибрати змішувач для мийки правильно

Як вибрати змішувач для мийки правильно

Купуючи змішувач для мийки, багато хто з нас стикається з серйозними труднощами, пов'язаними з тим, ...

Як вибрати кран для кухні

Як вибрати кран для кухні

Кухня є найважливішим місцем будь-якої квартири чи будинку. Багато домогосподарок проводять у цьому ...

Останні статті

Душова кабіна в маленькій ванній
Ванна кімната - невід'ємна частина будь-якої квартири або будинку. Компактні розміри душової кабіни роблять її оптимальн...
Що таке трап для душової кабіни
Громіздкі кабіни в наших ванних кімнатах поступово відходять в минуле, поступаючись своїм місцем простим, елегантним і з...
Душові кабіни з ванною
Душова кабіна з ванною – це універсальний сантехнічний пристрій, який використовується у квартирах та житлових будинках....
Українські гранітні мийки для кухні Forward
Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбільш популярними виро...
Новинка
Товари зі знижкою
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок