Змішувач у ванну - робимо правильний вибір

При ремонті санвузла обов'язково виникають питання – який змішувач у ванну вибрати. Купити будь-які сантехнічні прилади сьогодні нескладно, але як це зробити так, щоб за максимальної надійності та привабливого дизайну їх ціна не вдарила по бюджету? Магазини та спеціалізовані салони, які продають сантехніку для ванної, на які так багатий Київ, і вся Україна, пропонують безліч варіантів, і ми спробуємо розібратися, як знайти оптимальний.

Класифікація змішувачів у ванну за принципом роботи

купить смеситель для ванной недорого

Сучасні крани для ванної, купити які можна в Києві та інших містах України за різною ціною, розрізняються за способом управління:

  •     Вентильні змішувачі;
  •     Важельні змішувачі;
  •     Сенсорні змішувачі;
  •     Змішувачі із термостатом.

Вентильні панували у світі понад століття. У таких кранах подача та змішування холодної та гарячої води регулюється двома кран буксами, обертання яких змінює освіти в корпусі приладу. Встановлюються вони як у ванній, так і на кухонну мийку. Ці пристрої надійні і прості в обслуговуванні, але останнім часом витісняються приладами важеля, більш практичними і зручними в управлінні.
Основа важільного крана у ванну – це картридж. Зміна напору та змішування проводиться саме цією деталлю, а керується така система одним важелем, що переміщається у трьох площинах. Важільні крани чудово виглядають, можуть керуватися однією рукою і дуже довговічні. Мінусом такої конструкції можна вважати лише те, що картриджі вимогливі до якості води та частинки іржі або пісок із системи центрального водопостачання можуть вивести його з ладу. Для продовження терміну служби цього елемента рекомендується використовувати механічний фільтр.
Сенсорні змішувачі для ванної та крани-термостати - це високотехнологічні та, як правило, недешеві пристрої, що забезпечують максимальний комфорт своєму власнику. Прилади із сенсором подають воду без безпосереднього втручання користувача. Щоб скористатися краном, достатньо піднести до нього руки та датчик дасть команду на подачу води, температура якої заздалегідь відрегульована. Змішувачі-термостати - це зручне та безпечне рішення для ванної. Влаштовані вони так, що можуть підтримувати задану температуру незалежно від напору. Це особливо важливо при використанні болерів та котлів, збій у роботі яких може призвести до непередбаченої подачі гарячої води споживачу. Моделі з термостатом часто ставлять у душові кабіни, а також умивальники.

Матеріал змішувача у ванну

купить кран в ванную Як матеріал для крана у ванну кімнату, використовують сталь, латунь і бронзу. Сталеві моделі не дуже довговічні, тому трапляються сьогодні не часто. Крани з латуні - стійкі до корозії, привабливі та розраховані на довгі роки служби, найкраще відповідають ідеальному співвідношенню ціни та якості, тому найбільш потрібні як у нас у країні, так і за кордоном. Бронзові моделі не тільки функціональні та надійні, але й дуже привабливі зовні. Правильно підібрані меблі для ванної, у поєднанні зі змішувачем із бронзи в стилі ретро, ​​здатні перетворити санвузол і зробити його справжньою гордістю власника.

Окремо слід згадати латунні та сталеві вироби, що мають декоративне покриття «під бронзу». Вибираючи таку модель для ванної кімнати, потрібно пам'ятати, що шар декору на поверхні пристрою не повідомляє йому властивостей литої бронзи і є лише прикрасою.
Щоб купити змішувач для ванної кімнати недорого в Києві або будь-якому іншому місті України, потрібно звернутися до серйозних постачальників, які мають хорошу репутацію та позитивні відгуки. Компанії, що пропонують унітази, ванни, біде та інше сантехнічне обладнання через інтернет-магазини – це відмінне місце для покупки змішувачів. Ціна на продукцію, що пропонується онлайн, зазвичай нижче, завдяки тому, що у продавця відсутня необхідність в оренді торгових площ та утриманні великого штату персоналу.

400

Читайте також

Крани на мийку – різноманітність моделей

Крани на мийку – різноманітність моделей

Сьогодні кран для води на кухню є неодмінним атрибутом будь-якого приміщення, де готується їжа. Виро...

Як вибрати кран для кухні

Як вибрати кран для кухні

Кухня є найважливішим місцем будь-якої квартири чи будинку. Багато домогосподарок проводять у цьому ...

Emmevi - виробник сантехніки №1

Emmevi - виробник сантехніки №1

У наші дні сантехніку Emmevi для своїх ванних та кухонь купити хоче дуже багато. Доступна ціна при с...

Душові системи - це зручно і практично

Душові системи - це зручно і практично

Сучасні душові системи для ванної, купити які сьогодні за чудовою ціною можна не тільки в Києві, а й...

Останні статті

Душова кабіна в маленькій ванній
Ванна кімната - невід'ємна частина будь-якої квартири або будинку. Компактні розміри душової кабіни роблять її оптимальн...
Що таке трап для душової кабіни
Громіздкі кабіни в наших ванних кімнатах поступово відходять в минуле, поступаючись своїм місцем простим, елегантним і з...
Душові кабіни з ванною
Душова кабіна з ванною – це універсальний сантехнічний пристрій, який використовується у квартирах та житлових будинках....
Українські гранітні мийки для кухні Forward
Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбільш популярними виро...
Товари зі знижкою
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 80X80 Белый Rea-K8544
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Белый Rea-K6522
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Черный Rea-K8543
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 80X120X3,5 Rea-K4579
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 90X120X3,5 Rea-K4580
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 80X100X3,5 Rea-K4582
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 90X90X3,5 Rea-K4585
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Черный 80X100 Rea-K4578
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Белый Rea-K5332
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Черный Rea-K4087
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80Х80 Белый Rea-K1906
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 90Х90 Белый Rea-K1907
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 80X80 Rea-K4804
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 90X90 Rea-K4803
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Stone 80X120 Rea-K9602
Новинка
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Hike сатин 900x900x2100 551002
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Hike сатин 1000x1000x2100 551001
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Glare чорний 900x900x2100 559002
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок