Кошик

Змішувачі Imprese - ідеальне співвідношення ціни і якості

Виготовлені в Чехії змішувачі Імпреза – це сантехнічні прилади найвищої якості. Ці пристрої, на відміну від продукції багатьох інших авторитетних європейських виробників, купити зовсім нескладно, оскільки їхня ціна в Києві та інших містах України цілком доступна. Чому, купуючи змішувач для кухні, ванної чи душа, багато хто вибирає саме моделі від Imprese?

смеситель импреза

Змішувачі Імпреза: історія успіху

Сьогодні, як, втім, і в інших містах України, купити кран Imprese можна за дуже приємною ціною. Тому, вирушаючи вибирати умивальники, унітази та ванни, багато хто відразу звертає увагу на змішувачі, які приваблюють ще й цікавим дизайном. Купівлю кранів Imprese можна сміливо рекомендувати як для квартири, так і для офісу, адже перед вами справжній європейський продукт, виготовлений майстрами справи.
Компанія Imprese S.R.O., Чехія, була заснована як невелике підприємство, яке випускає комплектуючі для змішувачів відомих європейських фірм. Визнання, яке отримала компанія на ринку завдяки своєму серйозному підходу до роботи, змусило керівництво підприємства замислитися над випуском власних змішувачів та аксесуарів до них. Тісні партнерські відносини, що склалися за роки співпраці з багатьма відомими виробниками, допомогли заручитися серйозною підтримкою і навіть перші моделі продукції з'являлися на світ вже з високоякісними картриджами та аераторами, отриманими від іменитих партнерів. Пройшло зовсім небагато часу, і Imprese міцно зайняла місце серед лідерів галузі, а змішувачі компанії оцінюються споживачами також високо, як і сантехніка італійських та німецьких виробників.
Сьогодні асортимент виробника справді величезний. У каталогах Imprese представлені змішувачі для установки на меблі для ванної кімнати, кухонні мийки, умивальники, душові кабіни, ванни з гідромасажем. Є крани як із ультрасучасним дизайном, так і в класичному і навіть ретро-стилі. Постійний інтерес у покупців викликають змішувачі у бронзі. Такі моделі на порядок доступніші за ціною, ніж аналоги від інших фірм і при цьому не поступаються ні на вигляд, ні за якістю.

Змішувачі Імпреза: коли якість вища за ціну

импреза смеситель

Переваги продукції Imprese можна перераховувати дуже довго. Компанія використовує найякісніші матеріали та інноваційні технології, навіть при виготовленні бюджетних моделей. Кожен чеський змішувач – це:

  •     Литий корпус із латуні, у складі якої не менше 59% міді. Плавка виготовляється виключно з компонентів, здобутих у Чехії і лише на підприємстві, розташованому в цій країні.
  •     Вироби покриті трьома захисними шарами з міді, нікелю та хрому. Таке рішення забезпечує максимальний термін служби виробів.
  •     Важільні моделі оснащені іспанськими картриджами Sedal, виготовленими із високоміцної кераміки. Вироби цього виробника вважаються найкращими в Європі.
  •     Всі рухомі частини картриджів і кран букс змащені силіконовою олією, що знижує збитки від тертя до мінімуму.
  •     Ретельне припасування всіх вузлів забезпечує до 500 000 робочих циклів включення та вимикання.
  •     Корпус та сполучні елементи кранів розраховані на тиск до 2,5 МПа, що говорить про величезний запас міцності.

Особливий акцент Imprese робить на комплектуючі другого плану, такі як шланги підключення, прокладки та аератори. Купуючи кран Imprese, ви можете бути впевнені, що виробник залишається вірним своїм принципам і в дрібницях. Аератори, що йдуть у комплекті з продукцією, виготовлені в Німеччині з масивного міцного пластику, тому будуть дуже довго. Шланги та ущільнення також є продуктом європейських компаній та повністю відповідають найсуворішим вимогам. На підприємстві компанії організовано безпрецедентний контроль якості, який не залишає шлюбу жодного шансу. Гарантійний термін 5 років на всі змішувачі говорить сам за себе – в Imprese S.R.O впевнені у надійності та довговічності своєї продукції.
Окремо варто сказати і про дизайн, який робить пізнаваними змішувачі Імпреза серед безлічі виробів інших виробників. Сантехніка цього бренду відрізняється оригінальним дизайном, який притаманний моделям VIP-класу від інших компаній. До розробки продукції залучаються відомі дизайнери Німеччини, Іспанії та Італії, тому кожна нова лінійка змішувачів стає справжньою подією на ринку сантехнічних пристроїв. Неважливо, для яких цілей призначений кран - для установки в душові кабіни, біде, ванни або кухонні мийки - всі пристрої незмінно привабливі і унікальні.

425

Читайте також

Змішувач для кухні - як зробити вибір

Змішувач для кухні - як зробити вибір

Функціональний, надійний і водночас привабливий зовні латунний змішувач для кухні, незважаючи на вел...

Крани на мийку – різноманітність моделей

Крани на мийку – різноманітність моделей

Сьогодні кран для води на кухню є неодмінним атрибутом будь-якого приміщення, де готується їжа. Виро...

Як вибрати кран для кухні

Як вибрати кран для кухні

Кухня є найважливішим місцем будь-якої квартири чи будинку. Багато домогосподарок проводять у цьому ...

Як вибрати змішувач для кухні Imprese

Як вибрати змішувач для кухні Imprese

Чеські кухонні змішувачі Imprese, можна купити в різному виконанні, вони є відмінним прикладом оптим...

Останні статті

Душова кабіна в маленькій ванній
Ванна кімната - невід'ємна частина будь-якої квартири або будинку. Компактні розміри душової кабіни роблять її оптимальн...
Що таке трап для душової кабіни
Громіздкі кабіни в наших ванних кімнатах поступово відходять в минуле, поступаючись своїм місцем простим, елегантним і з...
Душові кабіни з ванною
Душова кабіна з ванною – це універсальний сантехнічний пристрій, який використовується у квартирах та житлових будинках....
Українські гранітні мийки для кухні Forward
Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбільш популярними виро...
Новинка
Товари зі знижкою
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок