Як купити дзеркало у ванній кімнаті

Сьогодні важко уявити санвузол, де було б дзеркало у ванну кімнату. Цей предмет зазвичай намагаються купити відразу ж після завершення оздоблювальних робіт, і його монтаж символізує останній штрих в роботі. Ціна на нього, залежно від моделі, може серйозно відрізнятися – у Києві та інших містах України можна придбати як прості недорогі дзеркала, так і вироби VIP-сегменту, що вражають кількістю нулів на ціннику. Що з представленої на ринку різноманітності вибрати?

купить зеркало в ванную комнату

Основні параметри дзеркал для ванної кімнати

Перш ніж купити дзеркало для ванної кімнати, ми визначаємося з бюджетом, який можемо виділити на таке придбання. Ціна дзеркала для ванної кімнати хоч і відіграє важливу роль, але не може визначати його цінність як деталь інтер'єру. У Києві можна придбати відмінні дзеркала, виготовлені в Україні, які виглядають нітрохи не гіршими за найдорожчі моделі від європейських брендів.

Однією з найбільш значних характеристик дзеркал у ванній кімнаті є їх габарити. У будь-якому приміщенні розмір цього аксесуару грає вирішальну роль, але в санвузлі, де знаходяться сантехнічні прилади та меблі для ванної, до підбору дзеркала у ванну за цією ознакою варто підійти особливо серйозно. Сьогодні популярні два типи:

  •     панорамні
  •     косметичні.

Перший тип відрізняється великими розмірами і здатний не тільки виконувати свою основну функцію, але й служити ефективним засобом створення ілюзії великого простору. На жаль, для більшості санвузлів стандартних міських квартир цей тип точно не підійде - величезна поверхня, що займає всю стіну маленького приміщення, виглядає безглуздо і діє гнітюче. Другий тип можна назвати універсальним. Ці моделі можуть мати різну форму та розміри і, найчастіше, для санвузла невеликої або середньої площі вибирають саме їх.

Форма дзеркала, поза всяким сумнівом, вирішує при виборі багато чого. Комусь подобаються прості прямокутні або круглі дзеркала, комусь – фігурні та неординарні. Вибір, запропонований ринком сантехнічного обладнання, дозволяє знайти варіант на будь-який смак. Також нерідко покупці звертаються до спеціалізованих майстерень – якщо її фахівці мають високу кваліфікацію, то форма такого виробу обмежується лише польотом фантазії замовника. Дизайнери рекомендують вибирати форму аксесуара відповідно до загального стилю приміщення і в будь-якому випадку мати почуття міри.

Додаткові функції дзеркала у ванній кімнаті

зеркало в ванную купить Нікого сьогодні не бентежить освітлювальні елементи, вбудовані в душові кабіни чи навіть змішувачі. Звичними для нас стали і дзеркала, що мають додаткове підсвічування. При розсіяному верхньому освітленні ця функція може бути дуже корисною – проводити багато косметичних процедур при якісному світлі дуже зручно. Ще один вид підсвічування – декоративний, надає аксесуару особливий дизайнерський ефект, здатний вплинути на сприйняття цієї речі в інтер'єрі.

Ще однією популярною функцією сучасних дзеркал є наявність поличок. Важко не погодитись, що наявність цього невеликого доповнення високо оцінить будь-яка жінка, адже розташовані на полиці косметичні засоби завжди будуть під рукою.

Останнім часом у продажу з'явилися дзеркала із підігрівом. Ці моделі обладнані малопотужними компактними нагрівачами, що підтримують температуру поверхні в районі 40 градусів. Це дає можливість уникнути запотівання поверхні, яке так дратує багатьох.

Якість дзеркала для ванної кімнати

Багато хто вже має сумний досвід використання дзеркал, які виходили з ладу, прослуживши лише кілька років. Зазвичай у такому разі звинувачують виробника, який випустив неякісну продукцію. Але, найчастіше, у появі тріщин і місць, що відшарувалися, на амальгамі винні ми самі, розміщуючи у вологому приміщенні виріб, не призначений для експлуатації в таких складних умовах. Вибираючи будь-які елементи для санвузла, варто запитати у продавця, чи можуть застосовуватися у вологому середовищі. Для санвузлів підходять лише моделі, що мають срібну основу – вони будуть служити довго та бездоганно. Також потрібно звернути увагу і на торцеві поверхні виробу – вони повинні бути захищені спеціальним покриттям герметичним або якісною декоративною рамою.

Великий вибір сантехнічної продукції будь-якого типу можна знайти в каталогах нашого інтернет-магазину. Ми маємо продукцію відомих виробників, які мають відмінну репутацію у споживачів. Також у нас є ванни, унітази, біде, бойлери, мийки для кухні, умивальники та змішувачі на будь-який смак. Наші доступні ціни і висока якість обслуговування, напевно, припадуть вам до смаку.

527

Читайте також

Тумба з умивальником для ванної - підвісна або підлогова?

Тумба з умивальником для ванної - підвісна або підлогова?

Такий предмет інтер'єру ванної як тумба у ванну з раковиною, у багатьох випадках є єдиними меблями у...

Меблі для ванної Fancy Marble: прекрасний дизайн

Меблі для ванної Fancy Marble: прекрасний дизайн

Сучасні меблі для ванної Fancy Marble, купити яку сьогодні можна в багатьох спеціалізованих магазина...

Комплект меблів для ванної - робимо правильний вибір

Комплект меблів для ванної - робимо правильний вибір

Придбати комплект меблів для ванної недорого хочуть багато хто, але, на жаль, у більшості випадків, ...

Emmevi - виробник сантехніки №1

Emmevi - виробник сантехніки №1

У наші дні сантехніку Emmevi для своїх ванних та кухонь купити хоче дуже багато. Доступна ціна при с...

Останні статті

Душова кабіна в маленькій ванній
Ванна кімната - невід'ємна частина будь-якої квартири або будинку. Компактні розміри душової кабіни роблять її оптимальн...
Що таке трап для душової кабіни
Громіздкі кабіни в наших ванних кімнатах поступово відходять в минуле, поступаючись своїм місцем простим, елегантним і з...
Душові кабіни з ванною
Душова кабіна з ванною – це універсальний сантехнічний пристрій, який використовується у квартирах та житлових будинках....
Українські гранітні мийки для кухні Forward
Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбільш популярними виро...
Товари зі знижкою
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 80X80 Белый Rea-K8544
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Белый Rea-K6522
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Черный Rea-K8543
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 80X120X3,5 Rea-K4579
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 90X120X3,5 Rea-K4580
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 80X100X3,5 Rea-K4582
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 90X90X3,5 Rea-K4585
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Черный 80X100 Rea-K4578
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Белый Rea-K5332
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Черный Rea-K4087
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80Х80 Белый Rea-K1906
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 90Х90 Белый Rea-K1907
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 80X80 Rea-K4804
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 90X90 Rea-K4803
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Stone 80X120 Rea-K9602
Новинка
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Hike сатин 900x900x2100 551002
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Hike сатин 1000x1000x2100 551001
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Glare чорний 900x900x2100 559002
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок