Душові системи - це зручно і практично

Сучасні душові системи для ванної, купити які сьогодні за чудовою ціною можна не тільки в Києві, а й у будь-якому іншому місті України – це сантехнічне обладнання, дуже різноманітне як за конструкцією та дизайном, так і за функціональністю. З кожним роком вибір цих приладів на ринку зростає, тому знайти оптимальний варіант стає дедалі складніше. Що пропонують вітчизняному споживачеві найпопулярніші виробники?

Які душові системи з верхнім душем краще?

купить душевую систему с тропическим душемПотрібно відзначити, що вибір душової системи для ванної, купити яку можна в магазинах та салонах Києва та України за розумною ціною, залежить не тільки від вимог користувача, а й від характеристик приміщення. Найчастіше до складу входять два типи душу – верхній та ручний, на гнучкому шлангу. Але іноді, купуючи душову систему, вибирають прилад лише з одним варіантом душу – це справа особистої переваги.

Залежно від того, яка функціональність потрібна користувачеві, вибирають душові системи із змішувачем або без. Душові гарнітури з краном, найчастіше, застосовують у тому випадку, якщо душ планують використовувати разом із ванною. У цьому випадку забезпечується висока універсальність приладу, який можна використовувати ще й для наповнення ванної кімнати, м'яти рук або набору води в ємності. Прилади без виливу зазвичай монтують у душові кабіни, специфіка яких не потребує такого доповнення як змішувачі.

За способом встановлення душові системи для ванної розрізняють на дві великі категорії:

  •     Зовнішнє розміщення;
  •     Прихований монтаж.

Перший тип продукції є найпоширенішим у нашій країні. В цьому випадку душова система з верхнім душем підключається до труб, що виведені зі стіни душової. Системи душу прихованого монтажу повністю розташовані у стіні, а зовні розміщуються лише функціональні частини, такі як перемикачі та лійки. Другий варіант більш функціональний в обмеженому просторі невеликих ванних кімнат, де дорогий кожен сантиметр простору. Часто приховані моделі обладнують термостатами, щоб зробити експлуатацію приладу простіше та ефективніше.

Дизайн душових гарнітурів сьогодні дуже різноманітний. Вибрати модель, яка підходитиме під меблі для ванної кімнати або загальний стиль інтер'єру буде зовсім нескладно. У продажу можна знайти як класичні прилади з вентильними або важільними перемикачами, так і ультрасучасні, що мають незвичайний ефектний вигляд. Окремо слід згадати душові системи, виконані у стилі ретро. Такий душ, найчастіше, виготовлений із бронзи або матеріалу, що імітує цей благородний сплав і може стати основним елементом інтер'єру, що задає стиль всьому приміщенню санвузла або душової.

Враховуючи вищесказане, точно визначити, які душові системи з верхнім душем краще, неможливо, оскільки вибір залежить від безлічі факторів, а також від особистих переваг. Не варто ігнорувати і такий фактор, як ціна приладу – вартість багатьох сучасних моделей від відомих брендів може бути досить високою.

Як придбати душову систему для ванної в Києві та Київській області?

купить душевую систему в КиевеНаш інтернет-магазин має широкий вибір душових систем різного типу, конструкції та дизайну. Не важливо, чи шукаєте ви простий прилад для стандартної душової кабіни або сучасну багатофункціональну модель для ванної кімнати – у нас завжди є що вам запропонувати. Компанія працює з відомими європейськими та азіатськими брендами, якість продукції яких перевірена часом і не викликає жодних сумнівів.

Окрім систем для душу в наших каталогах представлена ​​й інша якісна сантехніка: ванни, унітази, душові кабіни, кухонні мийки, меблі для ванних кімнат та різноманітні аксесуари. Вся продукція, яку ви можете знайти на сайті нашого інтернет-магазину, представлена ​​за дуже помірними цінами та має офіційну гарантію від виробника. Ми пропонуємо доставку покупок як по Києву, так і по всій території України. При необхідності, наші консультанти допоможуть зробити правильний вибір та детально розкажуть про особливості використання та монтажу тієї чи іншої продукції.

Вибравши компанію Sanilux, ви отримуєте можливість придбати надійну, оригінальну сантехніку із заводською гарантією, за цінами нижчими за ринкові!

656

Читайте також

Як вибрати змішувач для мийки правильно

Як вибрати змішувач для мийки правильно

Купуючи змішувач для мийки, багато хто з нас стикається з серйозними труднощами, пов'язаними з тим, ...

Змішувачі Emmevi - недорого. Ціна? Купити і не пошкодувати про витрачені гроші

Змішувачі Emmevi - недорого. Ціна? Купити і не пошкодувати про витрачені гроші

У цій статті ми розглянемо питання, що зачіпають пошук якісних і елегантних змішувачів. Сьогодні ви ...

Змішувачі для ванни – недорого. Купити в інтернет магазині

Змішувачі для ванни – недорого. Купити в інтернет магазині

Зіткнулися з проблемою підбору якісного та недорогого змішувача для ванни? Сьогодні ви дізнаєтесь, я...

Як вибрати змішувач Hansgrohe на кухню

Як вибрати змішувач Hansgrohe на кухню

Надійний і функціональний змішувач для кухні Hansgrohe - це продукт німецької сантехніки, купити яки...

Останні статті

Душова кабіна в маленькій ванній
Ванна кімната - невід'ємна частина будь-якої квартири або будинку. Компактні розміри душової кабіни роблять її оптимальн...
Що таке трап для душової кабіни
Громіздкі кабіни в наших ванних кімнатах поступово відходять в минуле, поступаючись своїм місцем простим, елегантним і з...
Душові кабіни з ванною
Душова кабіна з ванною – це універсальний сантехнічний пристрій, який використовується у квартирах та житлових будинках....
Українські гранітні мийки для кухні Forward
Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбільш популярними виро...
Товари зі знижкою
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 80X80 Белый Rea-K8544
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Белый Rea-K6522
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Черный Rea-K8543
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 80X120X3,5 Rea-K4579
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 90X120X3,5 Rea-K4580
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 80X100X3,5 Rea-K4582
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 90X90X3,5 Rea-K4585
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Черный 80X100 Rea-K4578
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Белый Rea-K5332
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Черный Rea-K4087
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80Х80 Белый Rea-K1906
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 90Х90 Белый Rea-K1907
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 80X80 Rea-K4804
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 90X90 Rea-K4803
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Stone 80X120 Rea-K9602
Новинка
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Hike сатин 900x900x2100 551002
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Hike сатин 1000x1000x2100 551001
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Glare чорний 900x900x2100 559002
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Glare сатин 900x900x2100 559001
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок