Кошик

Ванни акрилові - відмінне рішення для ванної кімнати

У наші дні акрилові ванни є найбільш затребуваними сантехнічними виробами такого типу на ринку. Недорого придбати це обладнання, ціна якого останнім часом значно знизилася, можна у будь-якому магазині сантехніки. Акрилові ванни можна купити в будь-якому місті України, але перш за все варто ознайомитися з характеристиками, які і зробили їх лідерами продажів.

ванны акриловые

Ідеальний матеріал для акрилових ванн

Бажання багатьох купити в Києві недорого акрилову ванну Kolo або Artel Plast пов'язане не лише з тим, що ціна цих виробів приваблює своєю демократичністю. Головний секрет успіху моделей з акрилу полягає у властивостях матеріалу, з якого вони виготовлені. Акрил – це полімер синтетичного походження, який був розроблений у Німеччині у 30-х роках XX сторіччя. Новий матеріал, який отримав назву поліметилметакрилат, мав ряд важливих властивостей, які робили його надзвичайно затребуваним у медицині, техніці та інших галузях діяльності людини:

    Висока міцність;
    Невелика вага;
    Жорсткість;
    Низька теплопровідність;
    Стійкість до корозії;
    Шумоізоляція.

Через деякий час виробники помітили, що властивості полімеру ідеально підходять для виготовлення сантехніки і після невеликої зміни формули на світ з'явився сантехнічний акрил, з якого сьогодні випускають ванни, душові кабіни, умивальники і багато іншого.

Особливості ванн з акрилуакриловая ванна цена

Кожен, хто вперше стикається з асортиментом магазину або салону, що пропонує акрилові ванни, унітази та іншу сантехніку, уражається різноманітності форм і розмірів продукції з акрилу. Багато відомих компаній готові запропонувати десятки різних моделей і їх продукція, наприклад ванни акрилові Тритон, можна підібрати для абсолютно будь-якого інтер'єру. Придатність для створення самих хитромудрих виробів є однією з особливостей акрилу - фантазія дизайнерів практично необмежена можливостями цього полімеру.

Але зовнішній вигляд та можливість ідеально підібрати модель під меблі для ванної – це далеко не всі привабливі властивості такої сантехніки. Акрилові ванни відмінно протистоять механічним впливам, не деформуються під навантаженням, витримують серйозні перепади температури і мають невелику вагу. Також цінують ці вироби за їхню здатність тривалий час зберігати тепло – вода у ванній з полімеру залишиться теплою довше, ніж у металевій. Набираючи воду в чашу вперше, її власник виявляється приємно здивований тим, що матеріал відмінно поглинає звук і цей традиційно галасливий процес проходить майже беззвучно.

Серед важливих властивостей ванн з акрилу варто згадати і те, що вони добре очищаються, при цьому не бояться навіть досить агресивних хімічних сполук, які здатні пошкодити метал. Цей синтетичний полімер цілком може претендувати на звання найгігієнічнішого матеріалу, тому що на його поверхні не розмножуються бактерії та більшість інших мікроорганізмів. Акрил дуже простий в обробці, тому у випадку, якщо потрібно встановити змішувач на акрилові ванни Kolo або вироби іншого відомого у світі бренду, підготувати акуратний отвір у виробі буде зовсім нескладно.

Компанії, що випускають акрилові ванни, подбали про те, щоб кожен зміг знайти собі модель за смаком. Важко перерахувати всі види цих виробів, які можна знайти в магазинах: кутові, овальні, круглі, двомісні і навіть ванни з гідромасажем, причому кожен вид може бути представлений безліччю моделей. Поза сумнівом, поява технології виробництва ванн з полімерної смоли відкрило нову еру в сучасній сантехніці і, цілком імовірно, що незабаром ванни зі сталі і чавуну повністю зникнуть з продажу.

510

Читайте також

Як вибрати акрилову ванну правильно

Як вибрати акрилову ванну правильно

Ще 10-15 років тому акрилові ванни були дорогими диковинками, купити які могли собі дозволити лише д...

Гідромасажні ванни - це зручно і комфортно

Гідромасажні ванни - це зручно і комфортно

У наші дні ванна з джакузі, яка кілька років тому вважалася розкішшю, може коштувати зовсім недорого...

Акрилові ванни - широкий асортимент в нашому магазині

Акрилові ванни - широкий асортимент в нашому магазині

Гарні та практичні, акрилові ванни давно вже стали звичайним явищем у наших квартирах та будинках....

Як вибрати гідромасажну ванну

Як вибрати гідромасажну ванну

Джакузі у ванній кімнаті давно стала звичайним предметом інтер'єру наших квартир і будинків. Завдяки...

Останні статті

Душова кабіна в маленькій ванній
Ванна кімната - невід'ємна частина будь-якої квартири або будинку. Компактні розміри душової кабіни роблять її оптимальн...
Що таке трап для душової кабіни
Громіздкі кабіни в наших ванних кімнатах поступово відходять в минуле, поступаючись своїм місцем простим, елегантним і з...
Душові кабіни з ванною
Душова кабіна з ванною – це універсальний сантехнічний пристрій, який використовується у квартирах та житлових будинках....
Українські гранітні мийки для кухні Forward
Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбільш популярними виро...
Новинка
Товари зі знижкою
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок