Врізні змішувачі - ідеальний вибір

Такі сантехнічні прилади, як змішувачі на борт акрилової ванни, з'явилися в нашій країні відносно недавно. Вони дуже швидко стали дуже популярними і купити їх захотіли багато жителів столиці. Доступна ціна врізних змішувачів на борт ванни, та й загалом по Україні також сприяє високому попиту на такі вироби.

врезной смеситель на борт ванны

Особливості врізних змішувачів на ванну

Популярні сьогодні змішувачі врізні у ванну – це сантехнічні прилади, які змінили традиційні уявлення про компонування сучасної ванної кімнати. Встановлюючи змішувач на ванну врізний, ми отримуємо не тільки естетичний зовнішній вигляд, але й позбавляємось безлічі проблем, пов'язаних з монтажем та обслуговуванням крана. Ціна таких змішувачів у Києві та інших містах України доступна, але перш ніж купити такий прилад, потрібно знати основні його особливості.

Сучасні змішувачі врізного типу монтуються прямо на борт акрилових ванн. Основний плюс такого розміщення крана полягає в тому, що всі непривабливі деталі конструкції виробу відразу ж після установки приховані від очей і не вимагають виконання додаткових косметичних та оздоблювальних робіт. Звичайні змішувачі для ванн відомі користувачам не одне десятиліття монтуються на стіні. Такий спосіб установки вимагає здійснення підготовчих робіт, таких як штроблення стін під труби, а також закладення виїмок після закінчення сантехнічних робіт. Зазвичай зверху труб укладають кахельну плитку або встановлюють пластикові панелі, залишаючи на увазі лише змішувач із декоративними чашками, що закривають місце кріплення до стіни.
Комунікації до них підводяться знизу, і тому труби розташовуються під ванною. Такий спосіб підключення не вимагає маскування, тому що всі з'єднання закриваються декоративним екраном. У приміщеннях, де, як правило, розташовані меблі для ванної, біде, умивальники та унітази, можливість відмовитися від прокладання деяких труб у стінах особливо цінна. У разі виникнення неполадок, доступ до фітингів можна отримати дуже швидко, без порушення обробки та трудомістких робіт, просто знявши декоративний екран.

Переваги та недоліки врізних змішувачів для ванної

кран на борт ванны Крім простого монтажу, який полягає у просвердлюванні отвору в борту ванної та фіксації в ньому пристрою, крани на борт ванни мають цілу низку важливих переваг. Кожен з нас, напевно, знайомий з проблемою розміщення душового шланга, який ніяк не хоче займати відведене йому місце і, крім того, не надто привабливий зовні. Монтаж на борту ванної кімнати – це відмінний спосіб приховати шланг до того часу, поки він не знадобиться. Гнучкий рукав розміщується під акриловою чашею, а на очах залишається лише лійка. Щоб користуватися душем, необхідно просто потягнути лійку на себе. Така конструкція дозволяє використовувати найдовші шланги, які у звичайних умовах експлуатувати важко. Також багатьох приваблює і те, що вони розташовані буквально під рукою і навіть у великій ванні тягнутися до них, щоб відрегулювати температуру та тиск води, не потрібно. Практично всі крани, що врізаються у ванну, мають важільний спосіб керування, що забезпечує їхнє комфортне використання, просте обслуговування та недорогий ремонт.
Основний і, мабуть, єдиний недолік таких моделей кранів знову ж таки пов'язаний із душовим шлангом. Розміщення цієї деталі у просторі під ванною позбавляє власника можливості стежити за її станом і текти зі шланга найчастіше виявляється не відразу. При цьому термін служби душових шлангів у врізних моделях досить великий, тому що в комплекті шланги завжди йдуть посилені в подвійному обплетенні, що значно збільшує їх термін служби.

Установка врізного змішувача

Так як для монтажу врізних приладів необхідно прорізати акуратні отвори в акриловій ванні, роботу зі встановлення краще довірити фахівцеві. Точний розрахунок, знання нюансів технології та властивостей матеріалів, а також наявність професійного інструменту дозволять виконати завдання швидко та якісно. Якщо труби підведені правильно, то монтаж проходить протягом півгодини – ця робота схожа на процес монтажу виробів на кухонні мийки. Виробники випускають також урізні пристрої для стін. Серед наших споживачів така система поки що не дуже популярна, але не варто забувати, що і крани на борт ванни також кілька років тому зустрічалися дуже рідко.
Змішувачі врізні, як і інші сантехнічні прилади, завжди можна купити недорого в нашому інтернет-магазині. Крім кранів для ванної та кухні у нас є також душові кабіни, унітази, мийки, біде та комплектуючі для систем водопостачання та опалення.

715

Читайте також

Як вибрати змішувач Hansgrohe на кухню

Як вибрати змішувач Hansgrohe на кухню

Надійний і функціональний змішувач для кухні Hansgrohe - це продукт німецької сантехніки, купити яки...

Як вибрати змішувач для кухні Imprese

Як вибрати змішувач для кухні Imprese

Чеські кухонні змішувачі Imprese, можна купити в різному виконанні, вони є відмінним прикладом оптим...

Змішувачі для ванни – недорого. Купити в інтернет магазині

Змішувачі для ванни – недорого. Купити в інтернет магазині

Зіткнулися з проблемою підбору якісного та недорогого змішувача для ванни? Сьогодні ви дізнаєтесь, я...

...

Останні статті

Душова кабіна в маленькій ванній
Ванна кімната - невід'ємна частина будь-якої квартири або будинку. Компактні розміри душової кабіни роблять її оптимальн...
Що таке трап для душової кабіни
Громіздкі кабіни в наших ванних кімнатах поступово відходять в минуле, поступаючись своїм місцем простим, елегантним і з...
Душові кабіни з ванною
Душова кабіна з ванною – це універсальний сантехнічний пристрій, який використовується у квартирах та житлових будинках....
Українські гранітні мийки для кухні Forward
Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбільш популярними виро...
Товари зі знижкою
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 80X80 Белый Rea-K8544
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Белый Rea-K6522
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Черный Rea-K8543
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 80X120X3,5 Rea-K4579
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 90X120X3,5 Rea-K4580
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 80X100X3,5 Rea-K4582
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 90X90X3,5 Rea-K4585
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Черный 80X100 Rea-K4578
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Белый Rea-K5332
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Черный Rea-K4087
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80Х80 Белый Rea-K1906
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 90Х90 Белый Rea-K1907
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 80X80 Rea-K4804
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 90X90 Rea-K4803
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Stone 80X120 Rea-K9602
Новинка
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок