Вибираємо сантехніку для ванної

Такі сантехнічні пристрої як змішувач для ванної, душова кабіна та акрилова ванна, є в сучасних магазинах сантехніки затребуваними. Доступна ціна та можливість купити в Києві сантехніку для ванної кімнати різного типу, функціональності та дизайну, робить таке придбання простим та приємним. Але щоб така сантехніка у ванну радувала вас довгі роки, до її вибору потрібно підійти максимально серйозно.

сантехника в ванную комнату

Змішувачі для ванної

У більшості випадків, говорячи змішувач для ванної, ми маємо на увазі прилад, яким оснащується сталева або акрилова ванна, а також душова кабіна. Але потрібно враховувати і те, що в більшості ванних кімнат змішувачів два - другий кран встановлюється на умивальнику. Ціна в Києві на обидва типи приладів може бути будь-якою, але знайти і купити якісну продукцію за доступні гроші цілком реально.

Купуючи змішувач для ванної, потрібно визначитися з його типом, конструкцією і дизайном. Ці пристрої можуть бути настінного розміщення, встановлюватися на умивальник або борт ванною, або монтуватися на підлозі. Останній варіант є дуже ефектним рішенням, але доступний тільки для власників квартир з великими санвузлами і мешканців приватних будинків. За своєю конструкцією крани для ванної діляться на вентильні, важільні, термостатичні. Вентильні, в основі яких лежить використання двох кран букс - це недорогі і прості в обслуговуванні крани, що мають лише один недолік. Мінусом таких приладів можна вважати необхідність регулювання натиску і температури води двома вентилями. Змішувачі для ванної з важелем використовувати набагато легше - всі операції можна проробляти однією рукою. Змішувачі з термостатом - це зручні, але дорогі прилади, які здатні самостійно підтримувати задану температуру, підбираючи необхідну пропорцію холодної і гарячої води. Цей варіант може бути корисний для санвузлів, в яких подача гарячої води відбувається від котла або бойлера - такий кран не дасть обпектися в разі, якщо вода в системі буде дуже гарячою.

Вибираємо ванну

сантехника для ванной комнаты У магазинах сантехніки представлений широкий вибір ванн, виготовлених з трьох різних матеріалів:

  •   сталь;
  •   чавун;
  •   акрил.

Сталева ванна є недорогим варіантом, який можна назвати універсальним рішенням для будь-якої сучасної ванної кімнати. Ці вироби мають невелику вагу і відмінно виглядають. До недоліків ванн зі сталі можна віднести високий рівень шуму при наповненні і відносно невеликий термін служби.
Ванни з чавуну - це дорогі, масивні вироби, термін служби яких практично необмежений. Чавун добре зберігає тепло, не видає шум при наповненні чаші і має високу міцність. Мінус їх - це велика вага і висока вартість.
Акрилові ванни - найбільш затребувана в наші дні продукція сантехніки. Популярність цих виробів пов'язана з властивостями акрилу - полімерного матеріалу, з якого вони виготовлені. Акрил відмінно миється, непогано зберігає тепло, запобігає розвитку бактерій, має прекрасний зовнішній вигляд і невелика вага. Технологія виготовлення продукції з такого полімеру дозволяє випускати ванни самої різної форми. Різноманітність моделей дає можливість вибрати пристрій з розмірами і конфігурацією, які ідеально впишуться навіть в невеликий санвузол, де вже встановлена ​​така сантехніка як, меблі для ванної та унітаз. Вироби з акрилу відносно недорогі, але мають невисоку міцність. Втім, їх ремонт проводиться дуже швидко і недорого.

Душові кабіни

Для багатьох наших співгромадян, що мають скромні за площею санвузли, душова кабіна є чудовою альтернативою ванній. Різні моделі цих сантехнічних пристроїв відрізняються один від одного конструкцією, формою і глибиною піддону, обладнанням і додатковими функціями. У продажу представлені як найпростіші кабіни, призначені тільки для прийому душу, так і дорогі пристрої, що мають функцію гідромасажу, підсвічування, безліч режимів подачі води, радіо і навіть систему бездротового зв'язку Bluetooth, що дозволяє приймати телефонні дзвінки. В якості огороджувальних конструкцій може використовуватися пластик або загартоване скло. Піддони кабін представлені моделями з покритою емаллю стали і акрилу. Деякі піддони настільки об'ємні, що можуть замінити невелику ванну.
Якщо ви шукаєте якісну і доступну за ціною сантехніку, то наш магазин може запропонувати вам все, що необхідно для облаштування вашого санвузла. У нас ви знайдете кабіни для душа, інсталяції для унітазу, ванни, біде, унітази, змішувачі, а також великий вибір аксесуарів для ванних кімнат і туалетів. В асортименті нашого магазину завжди актуальна сантехніка від відомих світових брендів.

371

Читайте також

Вибираємо сантехніку для кухні

Вибираємо сантехніку для кухні

Якісний і красивий змішувач для кухні, сучасне, а краще гранітне миття – ось набір сантехніки ...

Купівля сантехніки в інтернет магазині

Купівля сантехніки в інтернет магазині

Багато жителів столиці вже давно зрозуміли, що хороший інтернет магазин - це ідеальне місце для прид...

Вибираємо сантехніку в Інтернеті

Вибираємо сантехніку в Інтернеті

При перегляді товарів в інтернет магазині Санілюкс, в першу чергу впадає в очі розумна ціна товарів,...

Кілька причин купувати сантехніку в інтернет магазині

Кілька причин купувати сантехніку в інтернет магазині

Вже цілком очевидно, що інтернет магазин став популярним способом придбання обладнання для ванних і ...

Останні статті

Душова кабіна в маленькій ванній
Ванна кімната - невід'ємна частина будь-якої квартири або будинку. Компактні розміри душової кабіни роблять її оптимальн...
Що таке трап для душової кабіни
Громіздкі кабіни в наших ванних кімнатах поступово відходять в минуле, поступаючись своїм місцем простим, елегантним і з...
Душові кабіни з ванною
Душова кабіна з ванною – це універсальний сантехнічний пристрій, який використовується у квартирах та житлових будинках....
Українські гранітні мийки для кухні Forward
Українська компанія Forward - це відомий у нас в країні виробник продукції зі штучного каменю. Найбільш популярними виро...
Товари зі знижкою
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 80X80 Белый Rea-K8544
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Белый Rea-K6522
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea 90X90 Черный Rea-K8543
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 80X120X3,5 Rea-K4579
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock 90X120X3,5 Rea-K4580
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 80X100X3,5 Rea-K4582
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Серый 90X90X3,5 Rea-K4585
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Rock Черный 80X100 Rea-K4578
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Белый Rea-K5332
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80X100 Черный Rea-K4087
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 80Х80 Белый Rea-K1906
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy 90Х90 Белый Rea-K1907
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 80X80 Rea-K4804
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Savoy Черный 90X90 Rea-K4803
3
24
3
Акція
Новинка
Акриловий піддон для душу Rea Stone 80X120 Rea-K9602
Новинка
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Hike сатин 900x900x2100 551002
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Hike сатин 1000x1000x2100 551001
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Glare чорний 900x900x2100 559002
3
24
3
Новинка
Душовий бокс Dusel Glare сатин 900x900x2100 559001
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок