Кошик

Душова система Hansgrohe Crometta E 240 27284000

3
24
3
Код товару: 4770-43
Виробник: Hansgrohe
0
Наявність уточнюйте
15 937 ₴
Знайшли дешевше

Душова система Hansgrohe Crometta E 240 27284000

 

Німецька якість



Компанія Hansgrohe - одна з найстаріших у Європі компаній-виробників сантехніки. Їй вже понад 100 років, і за цей час вона створила безліч інноваційних рішень та надійних продуктів. Будь-який продукт, створений у цій компанії - це невеликий шедевр мистецтва.
 

Колекція Crometta E



Душова система Hansgrohe Crometta E 240 27284000 - це оптимальне рішення для ванних кімнат будь-якого типу. Вона належить до колекції Crometta E, що говорить про те, що вона поєднує в собі ергономічність, стиль та функціональність. Її установка дозволить вам створити неповторний дизайн ванної кімнати, що приведе ково руху в її області.
 

Характеристики та переваги

 

Матеріал корпусу: латунь



Душова система підійде для тих, хто цінує надійність та довговічність. Матеріал корпусу - латунь, що забезпечує високий ступінь захисту від корозії. Також він значно збільшує термін експлуатації продукту.
 

Картридж керамічний власного виробництва



Кардинально нова технологія забезпечить Вам максимально комфортні умови прийняття душу. Картридж керамічний власного виробництва проходить ретельнішу перевірку якості. Він забезпечує рівномірний потік води, дозволяє точно регулювати температуру та має надійний захист від протікань.
 

Покриття (колір): хром



Душова система Hansgrohe Crometta E 240 27284000 виглядає стильно та ефектно. Покриття хромового кольору - це не лише красиво, а й практично. Воно зберігає свій першочерговий вигляд протягом всього періоду експлуатації.
 

Термостат: немає



Душова система не має термостата. Однак це вирішується додатковою установкою, тобто його можна придбати окремо.
 

Термін гарантії: 5 років



Для тих, хто купує сантехніку Hansgrohe, питання якості не є проблемою. Компанія гарантує, що душова система буде працювати без збоїв, і додатково дає 5 років гарантії на її використання.
 

Монтаж та застосування

 

Тип установки: настінний



Душова система дозволяє установку в усіх виді помешкань. Тип установки - настінний, що робить його максимально зручним компонентом в ванній кімнаті. Установка душової системи не викликає особливих проблем, завдяки простоті конструкції та комплектності продукту.
 

Призначення: душові системи з мішалкою



Призначення душової системи - це створити максимальний комфорт та затишок при гігієнічних процедурах. Мішалка дозволяє регулювати температуру та тиск води, що є оптимальним рішенням для будь-якого користувача. Ніяких складних налаштувань або звичок - все інтуїтивно зрозуміло та здійснюється в одне натискання.
 

Висновок



Душова система Hansgrohe Crometta E 240 27284000 - це оптимальне рішення для тих, хто хоче створити максимальний комфорт та функціональність в ванній кімнаті. Цей продукт відповідає всім вимогам санітарних норм та правил. Не сумнівайтеся у своєму виборі, придбавши Душову систему Hansgrohe Crometta E 240 27284000 - ви отримуєте високу якість та надійність.
Загальні характеристики
Призначення Душові системи зі змішувачем
Виробник Hansgrohe
Колекція Crometta E
Термостат немає
Вид змішувача для душу
Покриття (колір) хром
Тип установки підвісний
Матеріал корпусу латунь
Країна виробник Німеччина
Термін гарантії 5 років

Інтернет-магазин надає послуги з продажу товарів на території України і не відповідає за будь-які збитки Покупця, прямі або непрямі (послуги фахівців, монтаж-демонтаж сантехніки, транспортні послуги). При виникненні гарантійного випадку всі додаткові витрати, пов'язані із заміною або ремонтом сантехнічних виробів, оплачує покупець. Обмін і повернення нового товару (новий товар - це товар, який не був у вживанні і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей і т.п., а також має бути збережено: повна заводська комплектація, цілісність і всі компоненти упаковки) здійснюється протягом 14 днів після покупки відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України". Дані зобов'язання містять вичерпний опис і переважають над будь-якими іншими документами між магазином і покупцем.

Доставка

Товар доставляється до під'їзду замовника !!!

Вартість послуги «підйом товару на поверх і занесення в квартиру» розраховується виходячи з кількості, ваги, розмірів товару і наявності, або відсутності ліфта. Що б дізнатися вартість даної послуги для Вас, не забудьте запитати у менеджера магазину.

Вартість доставки по Києву безкоштовна за умови замовлення товару на суму від 5000 гривень. При замовленні товару на меншу суму вартість доставки по місту 200 гривень.
Доставка в передмістя Києва коштує 20 гривень кілометр (вважається в одну сторону). Доставка великогабаритних товарів по Києву здійснюється до під'їзду, підйом на гору платний: вантажним ліфтом - від 100 гривень, по поверхах - від 20 до 100 гривень поверх.

Умови доставки товару по містах України транспортними компаніями:

Доставка по Україні здійснюється компаніями - перевізниками Нова пошта, Делівері, за погодженням із замовником. Відправка великогабаритних товарів проводиться тільки при частковій передоплаті (приблизно на вартість пересилки в дві сторони), дрібні товари відправляються післяплатою.

Оплата

Оплата замовлень в нашому інтернет - магазині проводиться в національній валюті готівковим і безготівковим способом.

  1.   Оплата готівкою кур'єру в момент доставки товару.
  2.   Перерахування на карту Приватбанку через термінал або Приват24.
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Рекомендовані товари
Відгуки покупців
Переглянути всі відгуки
Душова система Hansgrohe MySelect 26764400
Просто в восторге от данной душевой системы, ее функциональность и качество впечатляют.
Инга 30.08.2018
Душова система Hansgrohe Crometta S 240 27267000
Данная душевая система безусловно заслуживает похвалы. Очень хорошее качество, самое главное нигде не течет и ухаживать довольно просто.
Алла 31.07.2018
Душова система Hansgrohe Raindance Select S 240 Showerpipe 27115000
С мужем не поскупились и приобрели отличную качественную душевую систему, ведь покупаем не на один год!
Ирина 17.07.2018
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок