Кошик

Шланг для душу Grohe Movario 28025000

24
Код товару: 13945-91
Виробник: Grohe
0
Наявність уточнюйте
1 710 ₴
Знайшли дешевше

Шланг для душу Grohe Movario 28025000

Ви шукаєте надійний і функціональний шланг для душу? Тоді Шланг для душу Grohe Movario 28025000 - це саме те, що вам потрібно! Завдяки своїм особливостям та якості виготовлення, цей шланг стане незамінним помічником у ванній кімнаті. Придбавши його, ви отримуєте не тільки зручний аксесуар, але й стильний елемент декору, який пасуватиме до будь-якого інтер'єру.

Переваги шланга для душу Grohe Movario 28025000:

  • Колекція: Movario
  • Матеріал корпусу: пластик
  • Призначення: Шланги для душу
  • Покриття (колір): смугастий
  • Виробник: Grohe
  • Розмір: 175 см
  • Термін гарантії: 5 років
  • Країна виробник: Німеччина

Шланг для душу Grohe Movario 28025000 виготовлений з високоякісного пластику, що забезпечує йому довговічність і міцність. Саме тому ви можете бути впевнені, що цей шланг прослужить вам протягом тривалого часу без жодних проблем. Крім того, його покриття у смугастому кольорі надає йому елегантний і сучасний вигляд.

Завдяки своїм розмірам - 175 см, цей шланг ідеально підходить для будь-якої ванни або душового кута. Ви зможете насолоджуватися комфортним душем, не обмежуючи себе зручністю розташування. Ще однією перевагою цього шланга є термін гарантії - 5 років. Це свідчить про високу якість виробу та довіру виробника до своєї продукції.

Доставка шлангу для душу Grohe Movario 28025000

Ми з радістю доставимо шланг для душу Grohe Movario 28025000 як по Києву, так і по всій Україні. Ви можете зробити замовлення просто на нашому сайті і обрати зручний для вас спосіб доставки. Ми гарантуємо оперативну обробку замовлення та його вчасну доставку до вказаної вами адреси. Ви отримаєте ваш шланг для душу безпосередньо до дверей вашого будинку або квартири.

Не втрачайте часу, придбайте шланг для душу Grohe Movario 28025000 зараз і насолоджуйтесь комфортом і якістю в вашій ванній кімнаті!

Загальні характеристики
Призначення Шланги для душу
Виробник Grohe
Колекція Movario
Розмір 175 см
Покриття (колір) смугастий
Матеріал корпусу пластик
Країна виробник Німеччина
Термін гарантії 5 років

Інтернет-магазин надає послуги з продажу товарів на території України і не відповідає за будь-які збитки Покупця, прямі або непрямі (послуги фахівців, монтаж-демонтаж сантехніки, транспортні послуги). При виникненні гарантійного випадку всі додаткові витрати, пов'язані із заміною або ремонтом сантехнічних виробів, оплачує покупець. Обмін і повернення нового товару (новий товар - це товар, який не був у вживанні і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей і т.п., а також має бути збережено: повна заводська комплектація, цілісність і всі компоненти упаковки) здійснюється протягом 14 днів після покупки відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України". Дані зобов'язання містять вичерпний опис і переважають над будь-якими іншими документами між магазином і покупцем.

Доставка

Товар доставляється до під'їзду замовника !!!

Вартість послуги «підйом товару на поверх і занесення в квартиру» розраховується виходячи з кількості, ваги, розмірів товару і наявності, або відсутності ліфта. Що б дізнатися вартість даної послуги для Вас, не забудьте запитати у менеджера магазину.

Вартість доставки по Києву безкоштовна за умови замовлення товару на суму від 5000 гривень. При замовленні товару на меншу суму вартість доставки по місту 200 гривень.
Доставка в передмістя Києва коштує 20 гривень кілометр (вважається в одну сторону). Доставка великогабаритних товарів по Києву здійснюється до під'їзду, підйом на гору платний: вантажним ліфтом - від 100 гривень, по поверхах - від 20 до 100 гривень поверх.

Умови доставки товару по містах України транспортними компаніями:

Доставка по Україні здійснюється компаніями - перевізниками Нова пошта, Делівері, за погодженням із замовником. Відправка великогабаритних товарів проводиться тільки при частковій передоплаті (приблизно на вартість пересилки в дві сторони), дрібні товари відправляються післяплатою.

Оплата

Оплата замовлень в нашому інтернет - магазині проводиться в національній валюті готівковим і безготівковим способом.

  1.   Оплата готівкою кур'єру в момент доставки товару.
  2.   Перерахування на карту Приватбанку через термінал або Приват24.
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Рекомендовані товари
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок