Кошик

Інсталяція для біде Volle 131050

24
Код товару: 18747-18
Виробник: Volle
0
Наявність уточнюйте
4 715 ₴
Знайшли дешевше

Інсталяція для біде Volle 131050: надійна і функціональна

Інсталяція для біде Volle 131050 - це надійне та практичне рішення для установки підвісного біде у ванну кімнату. Ця укорочена модель ідеально підходить для обмежених просторів або спеціальних ніш. Вона забезпечує легкий доступ до зливного бачка та інших елементів, що спрощує обслуговування і ремонт.

Особливості і характеристики

  • Висота інсталяції: 505 (+/-) 200 мм
  • Самонесуча сталева рама з порошковим напиленням
  • Можливість регулювання щодо площини стіни в межах 80-190 мм
  • Планки кріплення біде і фанів відведення можуть бути розташовані в будь-якому місці по висоті інсталяції
  • Два розміри для установки шпильок для біде - 180 і 230 мм
  • Діаметр фанів виведення - 50 мм
  • Вага інсталяції - 5,3 кг

Інсталяція Volle 131050 сумісна з усіма підвісними біде марки Volle. Вона виготовлена з високоякісних матеріалів, що гарантує довгий термін експлуатації та надійну роботу. Гарантійний термін на цю модель становить 10 років.

Виробник - Volle: якість та інновації

Volle - це один з найдинамічніших виробників сантехніки, який постійно оновлює свою продукцію, додаючи нові серії і моделі. Бренд обіцяє своїм покупцям довгий термін експлуатації на весь товарний асортимент завдяки використанню переважно латуні та кераміки у виробництві, застосуванню ультрасучасних технологій та ретельному тестуванню всіх комплектуючих. Багатофункціональність за способом монтажу, конструкції та модифікацій робить Volle провідним виробником сантехніки.

Замовляйте інсталяцію для біде Volle 131050 зручно та швидко на нашому сайті. Ми доставимо її як по Києву, так і по всій Україні. Робити покупки у нас безпечно і зручно!

Загальні характеристики
Призначення Інсталяції для біде
Виробник Volle
Покриття (колір) серый
Тип установки на підлогу
Матеріал корпусу сталь
Термін гарантії 10 років

Інтернет-магазин надає послуги з продажу товарів на території України і не відповідає за будь-які збитки Покупця, прямі або непрямі (послуги фахівців, монтаж-демонтаж сантехніки, транспортні послуги). При виникненні гарантійного випадку всі додаткові витрати, пов'язані із заміною або ремонтом сантехнічних виробів, оплачує покупець. Обмін і повернення нового товару (новий товар - це товар, який не був у вживанні і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей і т.п., а також має бути збережено: повна заводська комплектація, цілісність і всі компоненти упаковки) здійснюється протягом 14 днів після покупки відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України". Дані зобов'язання містять вичерпний опис і переважають над будь-якими іншими документами між магазином і покупцем.

Доставка

Товар доставляється до під'їзду замовника !!!

Вартість послуги «підйом товару на поверх і занесення в квартиру» розраховується виходячи з кількості, ваги, розмірів товару і наявності, або відсутності ліфта. Що б дізнатися вартість даної послуги для Вас, не забудьте запитати у менеджера магазину.

Вартість доставки по Києву безкоштовна за умови замовлення товару на суму від 5000 гривень. При замовленні товару на меншу суму вартість доставки по місту 200 гривень.
Доставка в передмістя Києва коштує 20 гривень кілометр (вважається в одну сторону). Доставка великогабаритних товарів по Києву здійснюється до під'їзду, підйом на гору платний: вантажним ліфтом - від 100 гривень, по поверхах - від 20 до 100 гривень поверх.

Умови доставки товару по містах України транспортними компаніями:

Доставка по Україні здійснюється компаніями - перевізниками Нова пошта, Делівері, за погодженням із замовником. Відправка великогабаритних товарів проводиться тільки при частковій передоплаті (приблизно на вартість пересилки в дві сторони), дрібні товари відправляються післяплатою.

Оплата

Оплата замовлень в нашому інтернет - магазині проводиться в національній валюті готівковим і безготівковим способом.

  1.   Оплата готівкою кур'єру в момент доставки товару.
  2.   Перерахування на карту Приватбанку через термінал або Приват24.
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Рекомендовані товари
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок