Душовий набір Hansgrohe Croma Select E Vario 26413400

24
Код: 12949-43
Виробник: Hansgrohe
Наявність уточнюйте
4 460 ₴

Душовий набір Hansgrohe Croma Select E Vario 26413400 - вибір справжнього комфорту

Насолоджуйтесь миттям під чарівним дощем з душовим набором Hansgrohe Croma Select E Vario 26413400. Цей набір заслуговує на вашу увагу, завдяки своїм високим технологічним характеристикам та ексклюзивному дизайну.

Колекція Croma - справжнє поєднання якості і стилю

Цей душовий набір входить до колекції Croma, створеної німецьким брендом Hansgrohe. Колекція Croma вражає своїми функціональними можливостями та елегантним дизайном, який додасть вашій ванній кімнаті шарму і стилю.

Високоякісний пластик - безпечний і міцний матеріал корпусу

Даний душовий набір виготовлений з високоякісного пластику, який забезпечує тривалу експлуатацію та максимальну безпеку. Пластиковий корпус набору легкий і дуже міцний, що робить його довговічним і стійким до пошкоджень.

Хромове покриття - елегантний акцент вашої ванної кімнати

Душовий набір Hansgrohe Croma Select E Vario 26413400 має хромове покриття, яке не тільки надає йому стильного вигляду, але й робить його дуже простим у догляді. Хромована поверхня набору буде гармонійно виглядати в будь-якому інтер'єрі вашої ванної кімнати.

Виробник Hansgrohe - гарантія якості та інновацій

Душовий набір Hansgrohe Croma Select E Vario 26413400 виготовляється німецьким виробником Hansgrohe, який вже багато років займає лідируючі позиції на ринку сантехніки. Виробництво продукції Hansgrohe відповідає найвищим стандартам якості і надійності.

Термін гарантії - 5 років

Ви можете бути повністю впевнені у якості душового набору Hansgrohe Croma Select E Vario 26413400, оскільки на цей товар надається гарантія виробника строком на 5 років. Це свідчить про впевненість компанії Hansgrohe в своїх виробах та їх довговічності.

Насолоджуйтесь надійним німецьким якістю

Душовий набір Hansgrohe Croma Select E Vario 26413400 - це не просто набір для душу, це справжня елегантна технологія, яка додасть комфорту та задоволення вашим ранкам і вечорам. Замовляйте його вже сьогодні та насолоджуйтесь миттям під дощем від Hansgrohe!

Доставка по всій Україні

Ми раді повідомити, що доставка душового набору Hansgrohe Croma Select E Vario 26413400 здійснюється як по Києву, так і по всій Україні. Ви можете замовити цей набір просто зараз і отримати його в найближчий для вас час. Насолоджуйтесь комфортом та елегантністю разом з Hansgrohe!

Загальні характеристики
Призначення Душові набори
Виробник Hansgrohe
Колекція Croma
Покриття (колір) хром
Тип установки підвісний
Матеріал корпусу пластик
Країна виробник Німеччина
Термін гарантії 5 років
0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Немає відгуків про цей товар.

Немає запитань про цей товар.

Інформація про доставку


Інтернет-магазин надає послуги з продажу товарів на території України та не відповідає за будь-які збитки Покупця, прямі чи непрямі (послуги спеціалістів, монтаж-демонтаж сантехніки, транспортні послуги). У разі гарантійного випадку всі додаткові витрати, пов'язані із заміною або ремонтом сантехнічних виробів, оплачує покупець. Обмін та повернення нового товару (новий товар - це товар, який не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей тощо, а також має бути збережено: повна заводська комплектація, цілісність та всі компоненти упаковки) здійснюється на протязі 14 днів після купівлі згідно із Законом України "Про захист прав споживачів України". Дані зобов'язання містять вичерпний опис і переважають будь-які інші документи між магазином та покупцем.

Доставка

Києвом товар доставляється до під'їзду замовника!

Вартість послуги «підйом товару на поверх та занесення до квартири» розраховується виходячи з кількості, ваги, розмірів товару та наявності, або відсутності ліфта. Щоб дізнатися вартість даної послуги для Вас, не забудьте запитати у менеджера магазину.

Вартість доставки по Києву безкоштовна за умови замовлення товару на суму від 5000 гривень. При замовленні товару на меншу суму вартість доставки по місту 200 гривень.
Доставка у передмістя Києва коштує 20 гривень кілометр (вважається в один бік). Доставка великогабаритних товарів по Києву здійснюється до під'їзду, підйом на верх платний: вантажним ліфтом – від 100 гривень, по поверхах – від 20 до 100 гривень поверх.

Умови доставки товару містами України транспортними компаніями:

Доставка по Україні здійснюється компаніями - перевізниками Нова пошта, Делівері, за погодженням із замовником. Відправлення великогабаритних товарів проводиться тільки при частковій передоплаті (приблизно на вартість пересилання в дві сторони), дрібні товари відправляються післяплатою.

Можливі варіанти доставки:

  1. кур'єром по Києву
  2. Доставка по Київській області
  3. Доставка у відділення Нової пошти
  4. Доставка адресна кур'єром Нової Пошти
  5. Доставка до пошти Нової пошти.


Оплата

Оплата замовлень у нашому інтернет-магазині здійснюється в національній валюті готівковим та безготівковим способом.

Можливі варіанти оплати:

  1. Оплата готівкою кур'єру в момент доставки товару
  2. Оплата через термінал при отриманні (Київ)
  3. Оплата післяплатою
  4. Оплата на картку ФОП
  5. Оплата безготівково без ПДВ
  6. Оплата частинами (Приватбанк)
  7. Миттєва розстрочка (Приватбанк).
Рекомендовані товари
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок