Кошик

Змішувач для біде Hansgrohe Talis S 72200000

3
24
3
Код товару: 4824-43
Виробник: Hansgrohe
0
Наявність уточнюйте
9 450 ₴
Знайшли дешевше

Змішувач для біде Hansgrohe Talis S 72200000



Опис товару

Змішувач для біде Hansgrohe Talis S 72200000 - це вишукане поєднання стилю, функціональності та надійності. Він стане незамінною частиною будь-якої сучасної ванної кімнати.



Змішувач має корпус з міцної латуні з хромовим покриттям, яке надає йому елегантний і блискучий вигляд. Завдяки керамічному картриджу власного виробництва, ви зможете насолоджуватися плавним і точним регулюванням потоку води.



Якість і надійність від Hansgrohe

Hansgrohe - одна з найповажніших компаній в Європі, яка спеціалізується на виробництві сантехніки вже понад 100 років. Кожен її продукт є справжнім шедевром мистецтва. Змішувачі Hansgrohe проходять ретельне перевірку якості, забезпечуючи довговічність і надійність.



Змішувач для біде Hansgrohe Talis S 72200000 - це не лише функціональний пристрій, а й втілення стилю і якості. Він підкреслить вашу індивідуальність і створить неповторну атмосферу у вашій ванній кімнаті.



Характеристики товару:



  • Колекція: Talis S
  • Матеріал корпусу: латунь
  • Призначення: Змішувачі для біде
  • Покриття (колір): хром
  • Виробник: Hansgrohe
  • Термін гарантії: 5 років
  • Країна виробник: Німеччина
  • Тип установки: на біде


Обираючи змішувач Hansgrohe Talis S 72200000, ви отримуєте переважне якість і надійність від одного з лідерів сантехнічної індустрії. Дозвольте собі насолоджуватися комфортом і стилем щодня!

Загальні характеристики
Призначення Змішувачі для біде
Виробник Hansgrohe
Колекція Talis S
Покриття (колір) хром
Тип установки на біде
Матеріал корпусу латунь
Країна виробник Німеччина
Термін гарантії 5 років

Інтернет-магазин надає послуги з продажу товарів на території України і не відповідає за будь-які збитки Покупця, прямі або непрямі (послуги фахівців, монтаж-демонтаж сантехніки, транспортні послуги). При виникненні гарантійного випадку всі додаткові витрати, пов'язані із заміною або ремонтом сантехнічних виробів, оплачує покупець. Обмін і повернення нового товару (новий товар - це товар, який не був у вживанні і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей і т.п., а також має бути збережено: повна заводська комплектація, цілісність і всі компоненти упаковки) здійснюється протягом 14 днів після покупки відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України". Дані зобов'язання містять вичерпний опис і переважають над будь-якими іншими документами між магазином і покупцем.

Доставка

Товар доставляється до під'їзду замовника !!!

Вартість послуги «підйом товару на поверх і занесення в квартиру» розраховується виходячи з кількості, ваги, розмірів товару і наявності, або відсутності ліфта. Що б дізнатися вартість даної послуги для Вас, не забудьте запитати у менеджера магазину.

Вартість доставки по Києву безкоштовна за умови замовлення товару на суму від 5000 гривень. При замовленні товару на меншу суму вартість доставки по місту 200 гривень.
Доставка в передмістя Києва коштує 20 гривень кілометр (вважається в одну сторону). Доставка великогабаритних товарів по Києву здійснюється до під'їзду, підйом на гору платний: вантажним ліфтом - від 100 гривень, по поверхах - від 20 до 100 гривень поверх.

Умови доставки товару по містах України транспортними компаніями:

Доставка по Україні здійснюється компаніями - перевізниками Нова пошта, Делівері, за погодженням із замовником. Відправка великогабаритних товарів проводиться тільки при частковій передоплаті (приблизно на вартість пересилки в дві сторони), дрібні товари відправляються післяплатою.

Оплата

Оплата замовлень в нашому інтернет - магазині проводиться в національній валюті готівковим і безготівковим способом.

  1.   Оплата готівкою кур'єру в момент доставки товару.
  2.   Перерахування на карту Приватбанку через термінал або Приват24.
Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Рекомендовані товари
Відгуки покупців
Переглянути всі відгуки
Змішувач для біде Aqua-World Art Deco СМ35Ад.11
Покупал такой смеситель примерно около года назад, работает без нареканий.
Гость 16.03.2018
Змішувач для біде Emmevi Luxor CR7004RTC
Заказала данный смеситель для биде. Он хорошо себя зарекомендовал, работает отлично, переключатель легкий и плавный. Стоимость за товар не высокая.
Кристина 31.01.2018
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок