Змішувач для умивальника Asignatura Delicate 15501602

24
Новинка
Код: 35003-108
Виробник: Asignatura
Наявність уточнюйте
2 699 ₴

Змішувач для умивальника Asignatura Delicate 15501602

Ви шукаєте стильний і надійний змішувач для свого умивальника? Зверніть увагу на модель Asignatura Delicate 15501602 з колекції Delicate. Цей змішувач вражає своїм сучасним дизайном та високою якістю.

Особливості продукту

Змішувач для умивальника Asignatura Delicate 15501602 виготовлений з латуні, що гарантує його довговічність та стійкість до корозії. Чорне покриття додає йому елегантності та створює неперевершений вигляд в вашій ванній кімнаті. Виробником цього змішувача є відомий бренд Asignatura, який славиться своїми інноваціями та високою якістю своєї продукції.

Зручна установка

Змішувач Asignatura Delicate 15501602 призначений для установки на раковину, що робить його монтаж швидким і простим. Ви зможете самостійно встановити цей змішувач без допомоги фахівців.

Гарантія

Asignatura надає покупцям впевненість у якості своєї продукції, тому змішувач Delicate 15501602 має термін гарантії 5 років. Це означає, що ви можете бути спокійні за свою покупку, адже у разі будь-яких несправностей або дефектів виробник забезпечить безкоштовний ремонт або заміну.

Доставка

Ми пропонуємо зручну доставку як по Києву, так і по всій Україні. Ви зможете отримати свою покупку в будь-якому куточку країни без зайвих клопотів. Наша команда зробить все можливе, щоб ви отримали свій змішувач якомога швидше і в найкращому стані.

Замовляйте змішувач для умивальника Asignatura Delicate 15501602 прямо зараз і насолоджуйтесь комфортом та стилем у вашій ванній кімнаті!

Загальні характеристики
Призначення Змішувачі для умивальника
Виробник Asignatura
Колекція Delicate
Покриття (колір) чорний
Тип установки на раковину
Матеріал корпусу латунь
Країна виробник Іспанія
Термін гарантії 5 років
0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Немає відгуків про цей товар.

Немає запитань про цей товар.

Інформація про доставку


Інтернет-магазин надає послуги з продажу товарів на території України та не відповідає за будь-які збитки Покупця, прямі чи непрямі (послуги спеціалістів, монтаж-демонтаж сантехніки, транспортні послуги). У разі гарантійного випадку всі додаткові витрати, пов'язані із заміною або ремонтом сантехнічних виробів, оплачує покупець. Обмін та повернення нового товару (новий товар - це товар, який не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей тощо, а також має бути збережено: повна заводська комплектація, цілісність та всі компоненти упаковки) здійснюється на протязі 14 днів після купівлі згідно із Законом України "Про захист прав споживачів України". Дані зобов'язання містять вичерпний опис і переважають будь-які інші документи між магазином та покупцем.

Доставка

Києвом товар доставляється до під'їзду замовника!

Вартість послуги «підйом товару на поверх та занесення до квартири» розраховується виходячи з кількості, ваги, розмірів товару та наявності, або відсутності ліфта. Щоб дізнатися вартість даної послуги для Вас, не забудьте запитати у менеджера магазину.

Вартість доставки по Києву безкоштовна за умови замовлення товару на суму від 5000 гривень. При замовленні товару на меншу суму вартість доставки по місту 200 гривень.
Доставка у передмістя Києва коштує 20 гривень кілометр (вважається в один бік). Доставка великогабаритних товарів по Києву здійснюється до під'їзду, підйом на верх платний: вантажним ліфтом – від 100 гривень, по поверхах – від 20 до 100 гривень поверх.

Умови доставки товару містами України транспортними компаніями:

Доставка по Україні здійснюється компаніями - перевізниками Нова пошта, Делівері, за погодженням із замовником. Відправлення великогабаритних товарів проводиться тільки при частковій передоплаті (приблизно на вартість пересилання в дві сторони), дрібні товари відправляються післяплатою.

Можливі варіанти доставки:

  1. кур'єром по Києву
  2. Доставка по Київській області
  3. Доставка у відділення Нової пошти
  4. Доставка адресна кур'єром Нової Пошти
  5. Доставка до пошти Нової пошти.


Оплата

Оплата замовлень у нашому інтернет-магазині здійснюється в національній валюті готівковим та безготівковим способом.

Можливі варіанти оплати:

  1. Оплата готівкою кур'єру в момент доставки товару
  2. Оплата через термінал при отриманні (Київ)
  3. Оплата післяплатою
  4. Оплата на картку ФОП
  5. Оплата безготівково без ПДВ
  6. Оплата частинами (Приватбанк)
  7. Миттєва розстрочка (Приватбанк).
Рекомендовані товари
Відгуки покупців Переглянути всі відгуки
Смеситель для умывальника отличный, мы выбрали именно его за красивый дизайн и доступную цену.
5
Дмитрий
17 Вересня, 2018
Понравился этот смеситель, но думал, что найду дешевле. Не получилось, тут самые хорошие цены на этого производителя.
5
Павел
16 Вересня, 2018
Недавно купила этот смеситель для умывальника в комплекте со смесителем для ванной из этой же серии. Покупкой осталась очень довольна, прекрасное качество смесителей, такой красивый цвет, уже установили, все работает отл
5
Татьяна Мерзлякова
7 Вересня, 2018
Основательно выполнен смеситель и картридж керамический, качество не итальянское, но тоже неплохо.
5
Дмитрий Викторович
25 Червня, 2018
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок