Змішувач для кухні з гнучким зливом Imprese Boa 55901

3
24
3
Код: 41277-01
Виробник: Imprese
Наявність уточнюйте
6 059 ₴

Змішувач для кухні з гнучким зливом Imprese Boa 55901

Шукаєте надійний і стильний змішувач для своєї кухні? Тоді Imprese Boa 55901 - ідеальний вибір! Цей змішувач з гнучким зливом не тільки прекрасно впишеться у ваш інтер'єр, але й забезпечить комфорт та зручність під час приготування їжі.

Виготовлений з високоякісного матеріалу

Змішувач Imprese Boa 55901 виготовлений з латуні - матеріалу, який володіє високою міцністю та довговічністю. Ви можете бути впевнені, що цей змішувач прослужить вам протягом тривалого часу, не втрачаючи своїх якостей. Завдяки хромуваному покриттю, зовнішній вигляд змішувача залишатиметься бездоганним протягом усього терміну експлуатації.

Функціональний і зручний у використанні

Змішувач Imprese Boa 55901 має гнучкий злив, що дозволяє легко і зручно мити посуд, овочі та фрукти. Ви зможете розташувати раковину в будь-якому місці кухні, адже цей змішувач можна встановити на раковину без особливих зусиль.

Висока якість та гарантія

Imprese - виробник, який славиться своїми високоякісними сантехнічними виробами. Змішувач Imprese Boa 55901 не є винятком. Завдяки використанню тільки найкращих матеріалів і передових технологій, цей змішувач гарантує надійність і довговічність. Тому, виробник надає гарантію на цей товар на протязі 5 років.

Вироблено в Чехії

Змішувач Imprese Boa 55901 вироблений в Чехії, країні, що славиться своїми високими стандартами якості та сантехнічними розробками. Ви можете бути впевнені, що цей змішувач відповідає найвищим стандартам якості і буде надійним помічником у вашій кухні.

Доставка по всій Україні

Ми здійснюємо доставку змішувача Imprese Boa 55901 як по Києву, так і по всій Україні. Ви можете замовити цей товар безпосередньо на нашому сайті або зателефонувати нам для уточнення всіх деталей. Ми докладемо всіх зусиль, щоб ваш змішувач був доставлений вам якомога швидше та безпечно.

Замовляйте змішувач для кухні Imprese Boa 55901 прямо зараз і насолоджуйтесь комфортом та стилем у вашій кухні!

Загальні характеристики
Призначення Змішувачі для кухні з гнучким зливом
Виробник Imprese
Колекція Boa
Покриття (колір) хром
Тип установки на раковину
Матеріал корпусу латунь
Країна виробник Чехія
Термін гарантії 5 років
0
5 star-y-icon.svg
0
4 star-y-icon.svg
0
3 star-y-icon.svg
0
2 star-y-icon.svg
0
1 star-y-icon.svg
0

Немає відгуків про цей товар.

Немає запитань про цей товар.

Інформація про доставку


Інтернет-магазин надає послуги з продажу товарів на території України та не відповідає за будь-які збитки Покупця, прямі чи непрямі (послуги спеціалістів, монтаж-демонтаж сантехніки, транспортні послуги). У разі гарантійного випадку всі додаткові витрати, пов'язані із заміною або ремонтом сантехнічних виробів, оплачує покупець. Обмін та повернення нового товару (новий товар - це товар, який не був у вжитку і не має слідів використання: подряпин, сколів, потертостей тощо, а також має бути збережено: повна заводська комплектація, цілісність та всі компоненти упаковки) здійснюється на протязі 14 днів після купівлі згідно із Законом України "Про захист прав споживачів України". Дані зобов'язання містять вичерпний опис і переважають будь-які інші документи між магазином та покупцем.

Доставка

Києвом товар доставляється до під'їзду замовника!

Вартість послуги «підйом товару на поверх та занесення до квартири» розраховується виходячи з кількості, ваги, розмірів товару та наявності, або відсутності ліфта. Щоб дізнатися вартість даної послуги для Вас, не забудьте запитати у менеджера магазину.

Вартість доставки по Києву безкоштовна за умови замовлення товару на суму від 5000 гривень. При замовленні товару на меншу суму вартість доставки по місту 200 гривень.
Доставка у передмістя Києва коштує 20 гривень кілометр (вважається в один бік). Доставка великогабаритних товарів по Києву здійснюється до під'їзду, підйом на верх платний: вантажним ліфтом – від 100 гривень, по поверхах – від 20 до 100 гривень поверх.

Умови доставки товару містами України транспортними компаніями:

Доставка по Україні здійснюється компаніями - перевізниками Нова пошта, Делівері, за погодженням із замовником. Відправлення великогабаритних товарів проводиться тільки при частковій передоплаті (приблизно на вартість пересилання в дві сторони), дрібні товари відправляються післяплатою.

Можливі варіанти доставки:

  1. кур'єром по Києву
  2. Доставка по Київській області
  3. Доставка у відділення Нової пошти
  4. Доставка адресна кур'єром Нової Пошти
  5. Доставка до пошти Нової пошти.


Оплата

Оплата замовлень у нашому інтернет-магазині здійснюється в національній валюті готівковим та безготівковим способом.

Можливі варіанти оплати:

  1. Оплата готівкою кур'єру в момент доставки товару
  2. Оплата через термінал при отриманні (Київ)
  3. Оплата післяплатою
  4. Оплата на картку ФОП
  5. Оплата безготівково без ПДВ
  6. Оплата частинами (Приватбанк)
  7. Миттєва розстрочка (Приватбанк).
Відгуки покупців Переглянути всі відгуки
Как увидела так и влюбилась в такой смеситель для кухни. Купила и не могу нарадоваться, отличное изделие.
5
Кира
13 Квітня, 2018
Пообщалась с менеджерами этого магазина, приятные, и выбрала с их помощью этот смеситель и мойку на кухню. Подумываю насчет новой ванной.
5
Лисняк В.
9 Березня, 2018
Не хотела рисковать, поэтому покупала самый лучший по моему мнению смеситель для кухни. Покупкой довольна.
5
Дарья
2 Березня, 2018
В установке смеситель для кухни простой, в наличии все детали. Качество достойное . Нравиться переключатель,удобный. Отличный выбор.
5
Диана
7 Лютого, 2018
icon_viber Viber icon_teleg Telegram icon_callback Замовити дзвінок